Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

victorist motorun hayırlı olsun :) göstergesini de görmek isterdim. :)

bu arada motoruma regina zincir taktık :) sanırım daha önce takak olmamıştı :) bu marka zincirler moto GP'de kullanılıyor. beni gaza getiren sırf bu oldu :mrgreen:

Hayırlı olsun.Ne kadara aldın ?

Sanada hayırlı olsun victorist.Sen yuvarlak kafada kullanmıştın arasında ne farklar var ?

yenilik yapanlara toptan hayırlı olsun takip edemiyorum bazen ayıp olmasın toptan hayırlı olsun diyelim :cherry:

Ybr böyle hiç görülmedi:mrgreen:

2010%5C02%5C25%5Cbikepics-1911854-full.jpg

2010%5C02%5C25%5Cbikepics-1911846-full.jpg

Hiç çekmeseydin daha iyi ,senden o ibreyi dayamanı beklerdim hayal kırıklıgına ugradım :) şaka bir yana iyisin be :D

arkadaşlar cbf alma arefesindeyim ama arada ybr görüyorum temiz ve ucuz ilandaki motor nasıl sizce fiyatı 3.500 den 2.800 e çekti arkadaş benimde kafam karıştı...cbf bu aralar pahallı benimde ybrnin gri rengi ve camlı hali çok hoşuma gidiyo sizce cbfteki rahatlığı bunda bulabilirmiyim beni ybrnin tek çeken tarafı sorunsuz olması...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...sifirdan-farksiz-yamaha-ybr125-28618891/detay

kargo motoruna benziyor ama incelemeden bilinmez tabi 3.500 ten 2.800'e inmek çok saglıklı gelmedi açıkçası sonuçta 20 30 milyarlık bişi degil bu yüksek oranda fiyat kırmış %25'e yakın nerdeyse.

arkadaşlar cbf alma arefesindeyim ama arada ybr görüyorum temiz ve ucuz ilandaki motor nasıl sizce fiyatı 3.500 den 2.800 e çekti arkadaş benimde kafam karıştı...cbf bu aralar pahallı benimde ybrnin gri rengi ve camlı hali çok hoşuma gidiyo sizce cbfteki rahatlığı bunda bulabilirmiyim beni ybrnin tek çeken tarafı sorunsuz olması...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...sifirdan-farksiz-yamaha-ybr125-28618891/detay

Cbf den iyi performans almak istiyorsan 2004 model ybr lere bak arada az km li düşüyor.Sonra cbf lere sol çekersin :wiinkk:

Tam viraja giricem sol elle anca yakaladım.Fotoğraf makinesi biraz geç gösterdi korktum acaba kaydırdımmı diye ama gene güzel çıkmış :)

2cdhhtf.jpg

arkadaşlar 1 ay motorumdan ayrılacam malum yaz tatili arabamla çoluk çombalak memlekete bursaya gidicem motorumu evin içine alıcam artık yatsın adam oturma odasında aküyü felan sökmem lazım demi benzin dursa içinde bişi olurmu

arkadaşlar 1 ay motorumdan ayrılacam malum yaz tatili arabamla çoluk çombalak memlekete bursaya gidicem motorumu evin içine alıcam artık yatsın adam oturma odasında aküyü felan sökmem lazım demi benzin dursa içinde bişi olurmu

Deponun vanasını kapatırsan sorun olacağını sanmam aküyü sökersen iyi olur.

Abi bir ay nasıl ayrı kalıcaksın yaw.Ben salıdan belli binmiyorum kafayı yicem.Arabayla gidiyorum sağa sola ama aynı tadı vermiyor..Eger aküyü sökebilirsen enazından kablolarını çıkartırsan ömrü açısından daha iyi olur heralde.Sökmezsende 1 ayda çok bi problem olucanı sanmıyorum belki ilk çalıştırışta sıkıntı yapar.Sonra kendi kendini sarj eder diye düşünüyorum.Benzin için ise muslugu kapatman yeterli olacaktır.

motoru o şekilde uzun süre bırakıcak iseniz aküyü sökmeniz depoyu benzini boşaltmanız sizin yararınıza.benzin terleme yapabilir.ve buda bir çok sorun ortaya cıkarır.

görünüşe göre sıfır bir motor deil buyuk ihtimal arıza yaptı sanıırım şehre tamire götürüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar