Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar aranızda illaki vardır, Bana bi YBR satın ucuz yollu. 500 lük scooterdan sonra İlk Vitesli motorum olacak, ama 1500Tl Bütçeyi geçemem ve sadece yağ + buji + hava fitresi vb dışında bakım gerektirmeyecek olursa sevinirim.

Arkadaşlar aranızda illaki vardır, Bana bi YBR satın ucuz yollu. 500 lük scooterdan sonra İlk Vitesli motorum olacak, ama 1500Tl Bütçeyi geçemem ve sadece yağ + buji + hava fitresi vb dışında bakım gerektirmeyecek olursa sevinirim.

hocam ybr hastalık yaratır söylemedi demeyin :rendeer:

Çok şey istiyosun abi o fiyata bakımlı çinli anca alırsın.

tamam ama aküyü zorlamazmı bu zenon bu arada motoru hala çalıştıramadınmı benim bildigim zenon aküyü bitirir bunu nasıl önlücez :)

şuanda marşla çalısıyor, heralde akü kendını doldurmuş:queen: yarın sabah deneyecem bide çalışacakmı diye zenon akü bitirebilir ama ben zenon takalı bir ay oldu ozaman her ay akü doldurcam. bence fazla etkisi yok aküye az daha kullanayım anlarım ileride inş zenon yüzünden olmamıştır

şuanda marşla çalısıyor, heralde akü kendını doldurmuş:queen: yarın sabah deneyecem bide çalışacakmı diye zenon akü bitirebilir ama ben zenon takalı bir ay oldu ozaman her ay akü doldurcam. bence fazla etkisi yok aküye az daha kullanayım anlarım ileride inş zenon yüzünden olmamıştır

En azından ilk çalıştırmalarda aç kapa yapmak için düğme yaptırman şart. Zenonlar fazla elektrik çekiyor. İleride çok sıkıntı çekersin.

bu zenonda kısa uzun var demi kısayı kapatmaktan bahsediyosunuz iyide kısa farı bile marşı bastırmayadak kadar akım çekermi garibime gitti 12V akım değerlerini bilen yazabilirmi acaba..

unilli lastik kullanan varmıdır nasıldır acaba.Eger bilen biri varsa acil cevap bekliyorum arkadaşlar.

Yeni Ybr'em

Plakası daha çıkmadı:pale:

2mm72qb.jpg

29lhd0m.jpg

nqeefb.jpg

hx9r9i.jpg

victorist hayırlı olsun koruma demirin hoşuma gitti ama motoru korumak için yapılmış düşünce seni korumaz topcase de takmışsın gayet güzel çok zevkli alettir güle güle kullan.:cat:

??

victorist hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.Korumalıkta güzelmiş.

Teşekkürler Unilli güzel lastikldir 2010 üretim olanını alabilirsin:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:32 ----------

victorist hayırlı olsun koruma demirin hoşuma gitti ama motoru korumak için yapılmış düşünce seni korumaz topcase de takmışsın gayet güzel çok zevkli alettir güle güle kullan.:cat:

Eyvallah sağolasın X-Fi bugün innovama son kez bindim açıkcası oda ayrı bir zevkli bir motordu keşke satma ihtiyacı duymasaydım:salut:

victorist hayırlı olsun kazasız belasız inş. birde şu far olayına açıklık getirebilsek zenon olayına zenonu bursada nerede bulabilir garantiyi bozarmı servis pek açıklayıcı bilgiler vermiyor.

Victorist hayırlı olsun....
Güle güle bin..iyişallah...Kazasız belasız sürüşler....yorumlarını bekliyoruz...

Shinko marka lastik kullanan var mı?

Satıcının gazına gelip aldım, hiç memnun değilim.Çok kayıyor gibime geliyor.Acaba ben mi sevemedim diye düşünmekteyim.3000 km oldu halen kayıyor.

Shinko marka lastik kullanan var mı?

Satıcının gazına gelip aldım, hiç memnun değilim.Çok kayıyor gibime geliyor.Acaba ben mi sevemedim diye düşünmekteyim.3000 km oldu halen kayıyor.

Arkadaşlar şu varki ybr nin arkası çok hafif istediğin kadar yumuşak lastik kullan bu hafiflikten dolayı arka lastik kayıyor. %70 ön %30 arka fren şeklinde kullanmak en sağlıklısı. Tek arka kullanmak arka lastiği çok çabuk bitiriyor.Tabiki ön fren kullanma teknik ve tecrübesine sahip olmak şart.

victorist motorun hayırlı olsun :) göstergesini de görmek isterdim. :)

bu arada motoruma regina zincir taktık :) sanırım daha önce takak olmamıştı :) bu marka zincirler moto GP'de kullanılıyor. beni gaza getiren sırf bu oldu :mrgreen:

Photo024.jpg

Photo025.jpg

Photo026.jpg

Photo027.jpg

Photo028.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar