Arkadaşlar aranızda illaki vardır, Bana bi YBR satın ucuz yollu. 500 lük scooterdan sonra İlk Vitesli motorum olacak, ama 1500Tl Bütçeyi geçemem ve sadece yağ + buji + hava fitresi vb dışında bakım gerektirmeyecek olursa sevinirim.
Arkadaşlar aranızda illaki vardır, Bana bi YBR satın ucuz yollu. 500 lük scooterdan sonra İlk Vitesli motorum olacak, ama 1500Tl Bütçeyi geçemem ve sadece yağ + buji + hava fitresi vb dışında bakım gerektirmeyecek olursa sevinirim.
bence motor farının gece gündüz açık olması lazım.
tamam ama aküyü zorlamazmı bu zenon bu arada motoru hala çalıştıramadınmı benim bildigim zenon aküyü bitirir bunu nasıl önlücez![]()
şuanda marşla çalısıyor, heralde akü kendını doldurmuş:queen: yarın sabah deneyecem bide çalışacakmı diye zenon akü bitirebilir ama ben zenon takalı bir ay oldu ozaman her ay akü doldurcam. bence fazla etkisi yok aküye az daha kullanayım anlarım ileride inş zenon yüzünden olmamıştır
unilli lastik kullanan varmıdır nasıldır acaba.Eger bilen biri varsa acil cevap bekliyorum arkadaşlar.
??
victorist hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.Korumalıkta güzelmiş.
victorist hayırlı olsun koruma demirin hoşuma gitti ama motoru korumak için yapılmış düşünce seni korumaz topcase de takmışsın gayet güzel çok zevkli alettir güle güle kullan.:cat:
Shinko marka lastik kullanan var mı?
Satıcının gazına gelip aldım, hiç memnun değilim.Çok kayıyor gibime geliyor.Acaba ben mi sevemedim diye düşünmekteyim.3000 km oldu halen kayıyor.