ahh bi eve gidebilsem halledicemde evin yolunu unuttuk :queen::queen:forum bi sakinledi ya , casillas sen egsozun vıdeosunu koycaktın , ahmet93 galba sende fosforlu farın fotolarını koycaktın , hani nerdeler ?![]()
ahh bi eve gidebilsem halledicemde evin yolunu unuttuk :queen::queen:forum bi sakinledi ya , casillas sen egsozun vıdeosunu koycaktın , ahmet93 galba sende fosforlu farın fotolarını koycaktın , hani nerdeler ?![]()
daya DW40'ı gitsin hemde miss gibi kokarbu akşam depoyu sökup temizleyeceğim sevdim söküp toplamayı =) benzin otomotiğini temizleyceğim. depo temzlemek için kULLANlan maddenin adı neydi? bilen varmı???

daya DW40'ı gitsin hemde miss gibi kokar![]()
ehliyet sınavının sonuçları açıklanmış ne zaman direksiyon sınavına gireceğiz ne yapmak gerek bilen var mı?
evettttt beyler işte yeni 2010 cbr ım zeusum
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
yorumlarınız?
hayırlısı olsun bu makınanında grenajı cok guzel duruyo. kazasız belasız sürüşler :queen:
bu sınav işi iyi oldu ehliyeti alana kadar kendimi zor tutuyorum, 100 almışım, almasam ağlardım zaten
ya beyler birkaç sorum olacak
1:::uzun yol yapmayı düşünüorum antalyadan mersine yaklaşık 450 km oraya kaç saatte gidebilirim dayanabilirmiyim acaba ?
2:::ne kadar benzin yakar..
3:::şehirlerarası yolda polis çevirmeleri olurmu (olurda motorları çekerlermi?)
ya beyler birkaç sorum olacak
1:::uzun yol yapmayı düşünüorum antalyadan mersine yaklaşık 450 km oraya kaç saatte gidebilirim dayanabilirmiyim acaba ?
2:::ne kadar benzin yakar..
3:::şehirlerarası yolda polis çevirmeleri olurmu (olurda motorları çekerlermi?)