arkadaşlar motoru 2. el aldığımdan mıdır nedir? motora güvenememek gibi birşey çıktı. ben de anlamadım yani. bugün yan çantalarla ilk defa sürdüm. onlar dengemi bozuyor olabilir. çünkü haftasonu 350 km yol yapmama rağmen böyle şeyler hissetmemiştim. sanki dengem çanta takmadan önceye göre rüzgar yeyince daha çok bozuluyor. onun dışında sanki bir yerinde birşey çıkacakmış gibi korkuyorum. debriyaj telinde bir arıza mevcut onu da yaptırmam gerekiyor çünkü boşa almakta sorunlar yaşıyorum. izmirde önerebileceğiniz servis var mıdır?
İlk önce güzel geldi bana, hatta ilk defa vitesliye bindim ve hiç takılmadım sürmek için ilk aldığımda, ama sonraları trafikte motora tam alışamamanın verdiği acemilik ve hzı yapayım derken ki oda şehir içinde kumkapı yolunda 100km bile değil kaza yapma riski atlatma durumlarınında verdiği telaş ilk 1 haftadan sonra insanda bir tedirginlik yaratıyor. Buna muhtemelen taksitle alınmış, borcunun devam etmesi, motorun ağır olması ve heran kaza yapabilirm duygularıda dahil. Hatta benim gibi ZAT parçalamış biriyseniz acaba yolda kalırmıyım tedirginliğide ekleniyor.
Fakat sonra birşey alıyor, evlendiğiniz karıya alışmak gibimi desem yoksa çalıştığınız işyerinizdeki arkadaşınıza alışmak gibi kanka olmakmı diyim ne diyim.
Anam anam, motora binerken ne tedirginlik ne korku ne frne tutmaz endişesi ne kaza endişesiz ne yolda kalırım endişesi.
Hele ilk binmelerdeki bel ve kol ağrılarıda ortadan kalkınca.
GT 250 R artık vazgeçilmez bir parçamız oluveriyor.
11 MAYIS'TA ALDIM 2 AY'I GEÇTİ, 3600 DE ALDIM 6000İ GEÇTİ...:cat: