hmm uzakmış oraya yakın illaki arklar yardımcı olucaktır
saat 10 dan sonra msn ım acık yardımcı olmaya calışırım sana :cat: bu arada başlıktakı gıbı usta değilim
hmm uzakmış oraya yakın illaki arklar yardımcı olucaktır
scooterle başlamak daha tehlıkelıolduğunu bılmıyormusunuz kaldıkı zeliş arkadaşımız hiç scotere yanaşacağını sanmam:cat:
hocam scooterla başlamak neden tehlikelidir acaba bilmediğim için soruyorum ben ikisini de kullandım çünkü vitesli motor yeni başlıyanlar için tehlikeli olmayıpda scooterları tehlikeli yapan şey nedir :silent:[/QU
bacaklarının arasında motosıkletolması daha güvenlı zaten arkadaşımızın gt serısınde ilerde bır motosıklet alacağı için vıteslı ile başlaması daha ıyı bırde benım bır cok arkadaşımla yaptığım konuşmalarda vıteslı kullananlar scooterde zorlanıyor yada kullanmak istemıyor bızım kullanış yaşımız ve zamanımız farklı olduğundan da olabılır nedense scootere karsı güvensızlığımız var
maxi olan cok kalıtelı scoterler var beğenıyoruz da ama tarz işte vıteslı herzaman tercıhımız oluyor ok :cat:
okay o zaman "scooterle başlamak daha tehlıkelıolduğunu bılmıyormusunuz" deyince bende scooter yeni başlayanlar için tehlikeli olduğunu söylediğinizi anladım neden çıkarttıysamscooterlar güvenlidir kaza anında insanın en az yara almasını sağlayan motorlardır vazgeçilmezdir zevk işidir ne gariptirki sevmeyenlerde çıkabiliyor :cat:
aslında ben doğru cümleyı bulamayıp genelleştırdım o yüzden ama anlayan arkadaşımız anladıda neyse sende doğru anladın :cat:
zeliş sonunda aldın demekki ehlıyetını hayırlı uğurlu olsun teesuf ederıyalnız burdanhaberımız oldu aşk olsun yanı :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:51 ----------
scooterle başlamak daha tehlıkelıolduğunu bılmıyormusunuz kaldıkı zeliş arkadaşımız hiç scotere yanaşacağını sanmam:cat:
ankara da vitessiz motorla sınava sokmuyorlar , ist da vitessiz le oluyormuş
ankara da ehliyet işlemi 330 tl yi geçmiyor, ,ist dakiler 450 den aşağı değil diyor
gözünü sewdiğimin memleketi.........
Merhaba arkadaslar 2 ay oldu ehlıyetımı alalı ve bu yaz artık motorumu almak istiyorum bu nedenle bana yardımcı olabılecek dıreksıyon egıtımı verebılecek gönüllü arkadaslara ihtiyac duymaktayım ılgılenen arkadaslar olursa sevınırım...
Süleyman memnun motosiklet bu sitede önerildi ya artık daha da bir şey demiyorum ben..r:
Allah allah nasıl oluyor o :S benim bildiğim vitessiz motorla sınava girilmiyor ama kıyak geçmişler o zaman sizin sınav görevlileri..Neyse hayırlı olsun..
Ben hazerfan havalimanında işim gereği bulunurken izleme fırsatı bulmuştum, motokross eğitim kurslarını şürüş eğitimlerini izledim bir aksaklık görememiştim. Bahsettiğim 2004 - 2006 seneleri arası yaz dönemleriydi.
Bununla birlikte benim bilmediğim yaşanılan bir aksaklık yanlışlık varsa öğreneyim de tavsiye ederken bir daha düşüneyim yada S.memnuna söyleyeyim gerekli önlemi alsın (gerçekten)