Hahaha anlamadınız heralde hava filtresinde yağ yok altta iğne deliği gibi bir delik var ordan motor kendi atıyor.Siz 5 yıl oncenın teknolojisinin motorunu kullandığınız için anlayamazsınız.Hehehe![]()
farketmez buharlaşan veya fazla gelen yağı atıyor bide sorun olarak fazla yapıyorsa gülüm sekmanlar yağlamıyor oluşan basınc kartele iletlip o küçük deilktende dısarı atıyor sen niye bende de var o sorun dedin senin motorun üzerinde ne teknolojı varmıs arkadas![]()
uzay teknolojisi kanka bunalrın motor altından yapılmıs hiç bişi olmaz sen ne diosun kanka aaa ayıp carpılırsın valla bak.:queen::queen::queen::queen:
Haha gülüyorum size.Ybr de parça problemı yok.Siz gidin çan çin lo gezin biraz 2 kafadar.Yolda gördüğünüz ybr lere hava atarsınız![]()
bu insanlar halamı bizim forumumuzda ya bi kopamadılar şu ybr den karizma zafer ybr alcakmış zaten pahalı diye alamıyormuş çinli çıktı motor piyasası bitti eskiden motoru olana gıptayla bakarlardı şimdi bi küfür yemediğimiz kalıyorr:
adam olmaz bunlar tartışma yaratmamak gerek takmıcam bundan sonra muhattap olmaya deymez ufak daha ilerde öğrenirler mzlede gezsem ybryede binsem biz motorcu değiliz anlamayız bunlar motorcu tamam sizsiniz kesin şamatayı insanlar gereksiz yorum okumaktan sıkıldı artık..
Güneş balçıkla sıvanmaz diye bir söz var. O yüzden ne kadar karalama yapılsada muhatap almamak gerekiyor. 8 yıldır aynı yapıda üretilen motor yapısı ve en az 15 çinli tarafından kopyalanmış motoru ile ekonomik sınıfta yakıtı ve dayaniklılığı ile piyasanın halen en başındadır. Keyfini cıkarmaya devam.
Bugün gittim ngk cr7hsa aldm.Bundan varmış bundan verdiler 7.5 tl verdim ustada para yokmuş 5 tl verdi başka zaman getirirsin dedi :queen: Newceri abi ne farklılıklar oluyor ?Seninde cr7hsa ydı sanırım.Ve adamın bırı mondıale serviste kufur edıodu motoru mondıal :queen: Bu arada yenı cıkan mondial 100 mfh lerin karbüratöründe mondial yazıyordu.
Newceri abi buji aldım c7hsa ama sımdı kafam karıstı senınkı cr7sha benımkı c7hsa ?
Sağ bacakla gazda verıyosundur sen hahaha![]()
adam olmaz bunlar tartışma yaratmamak gerek takmıcam bundan sonra muhattap olmaya deymez ufak daha ilerde öğrenirler mzlede gezsem ybryede binsem biz motorcu değiliz anlamayız bunlar motorcu tamam sizsiniz kesin şamatayı insanlar gereksiz yorum okumaktan sıkıldı artık..