Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hahaha anlamadınız heralde hava filtresinde yağ yok altta iğne deliği gibi bir delik var ordan motor kendi atıyor.Siz 5 yıl oncenın teknolojisinin motorunu kullandığınız için anlayamazsınız.Hehehe :) Sizin için fotoğraflıyıcam :)

Hahaha anlamadınız heralde hava filtresinde yağ yok altta iğne deliği gibi bir delik var ordan motor kendi atıyor.Siz 5 yıl oncenın teknolojisinin motorunu kullandığınız için anlayamazsınız.Hehehe :)

farketmez buharlaşan veya fazla gelen yağı atıyor bide sorun olarak fazla yapıyorsa gülüm sekmanlar yağlamıyor oluşan basınc kartele iletlip o küçük deilktende dısarı atıyor sen niye bende de var o sorun dedin senin motorun üzerinde ne teknolojı varmıs arkadas:D

farketmez buharlaşan veya fazla gelen yağı atıyor bide sorun olarak fazla yapıyorsa gülüm sekmanlar yağlamıyor oluşan basınc kartele iletlip o küçük deilktende dısarı atıyor sen niye bende de var o sorun dedin senin motorun üzerinde ne teknolojı varmıs arkadas:D

uzay teknolojisi kanka bunalrın motor altından yapılmıs hiç bişi olmaz sen ne diosun kanka aaa ayıp carpılırsın valla bak.:queen::queen::queen::queen:

uzay teknolojisi kanka bunalrın motor altından yapılmıs hiç bişi olmaz sen ne diosun kanka aaa ayıp carpılırsın valla bak.:queen::queen::queen::queen:

tüvce tüvbe bir parçasını bulmak o kadar zorki il sayımız kadar gün geçmesi gerekiyor parca eline geçsin diye bu teknolojı adamı çarpar zaferim yok eder japonlar düşünmüş zaferim o küçük deliği niye alta yapmamısşlar çünkü öle olursa yağ durmaz diye çinliler ne yapmıs birde ona boru takmıs nolur nolmaz üzerine su gelirde içine girmesin diye::queen:

Haha gülüyorum size.Ybr de parça problemı yok.Siz gidin çan çin lo gezin biraz 2 kafadar.Yolda gördüğünüz ybr lere hava atarsınız :)

Haha gülüyorum size.Ybr de parça problemı yok.Siz gidin çan çin lo gezin biraz 2 kafadar.Yolda gördüğünüz ybr lere hava atarsınız :)

atmama gerek yok haklısın parça sıkıntısı yok servisler number one ing söylüyorum kaliteliya baska bir hava katsın diye...
ama mavi boncuk çok hasta onu bir göster tmm

bu insanlar halamı bizim forumumuzda ya bi kopamadılar şu ybr den karizma zafer ybr alcakmış zaten pahalı diye alamıyormuş çinli çıktı motor piyasası bitti eskiden motoru olana gıptayla bakarlardı şimdi bi küfür yemediğimiz kalıyor :pr:

ben ybr alcam demedimki o nerden cık tı be sen yalnıs yorumlamıssın yazılarımı piyangodan 5 milyar cıkıcak ama sana şart kosucaz ybr alıcaksın o parayla deseler gidipte o piyangoyu oynamam bile ya sen neyden bahsediyon bura herkezin formu sen gir o giremez bugirer die bi tartışma konusu bile olmaz.eskiden motor olanlara gıptayla bakmazdım cunku 9 yaşımda başladım mobilete binmeye sen daha mtoor nedir bilemzken Allaha sukur ben biniyodum sen edaha ilk motorunu aldıgında Allaha sukur ben tamir ediyodum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:19 ----------

bu insanlar halamı bizim forumumuzda ya bi kopamadılar şu ybr den karizma zafer ybr alcakmış zaten pahalı diye alamıyormuş çinli çıktı motor piyasası bitti eskiden motoru olana gıptayla bakarlardı şimdi bi küfür yemediğimiz kalıyor :pr:

ayrıca sende dikkat ettim hep insanları aşşagılama duygusu var.bi eziklik psikolojin var yada yediremediğin bişilervar anlamadım ama bi terapiste gitmeni tavsiye ederim ruh saglıgın için önemli.:rendeer:

Bugün gittim ngk cr7hsa aldm.Bundan varmış bundan verdiler 7.5 tl verdim ustada para yokmuş 5 tl verdi başka zaman getirirsin dedi :queen: Newceri abi ne farklılıklar oluyor ?Seninde cr7hsa ydı sanırım.Ve adamın bırı mondıale serviste kufur edıodu motoru mondıal :queen: Bu arada yenı cıkan mondial 100 mfh lerin karbüratöründe mondial yazıyordu.

adam olmaz bunlar tartışma yaratmamak gerek takmıcam bundan sonra muhattap olmaya deymez ufak daha ilerde öğrenirler mzlede gezsem ybryede binsem biz motorcu değiliz anlamayız bunlar motorcu tamam sizsiniz kesin şamatayı insanlar gereksiz yorum okumaktan sıkıldı artık..

Hava filtresinin altında yağ gelen delik.

2zs1ze0.jpg

Buda sizin saçma sapan konuşmalarınızı yalanlayan hazne.Yamaha buraya yağların birikmesi için hazne koymuş ara sıra temizliyorum.

e0jz7k.jpg

Siz hala konuşun.

Neyse cr6hsa yla cr7hsa arasında ne fark olur ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:15 ----------

Pardon c7hsa imiş.

adam olmaz bunlar tartışma yaratmamak gerek takmıcam bundan sonra muhattap olmaya deymez ufak daha ilerde öğrenirler mzlede gezsem ybryede binsem biz motorcu değiliz anlamayız bunlar motorcu tamam sizsiniz kesin şamatayı insanlar gereksiz yorum okumaktan sıkıldı artık..

Güneş balçıkla sıvanmaz diye bir söz var. O yüzden ne kadar karalama yapılsada muhatap almamak gerekiyor. 8 yıldır aynı yapıda üretilen motor yapısı ve en az 15 çinli tarafından kopyalanmış motoru ile ekonomik sınıfta yakıtı ve dayaniklılığı ile piyasanın halen en başındadır. Keyfini cıkarmaya devam.

Güneş balçıkla sıvanmaz diye bir söz var. O yüzden ne kadar karalama yapılsada muhatap almamak gerekiyor. 8 yıldır aynı yapıda üretilen motor yapısı ve en az 15 çinli tarafından kopyalanmış motoru ile ekonomik sınıfta yakıtı ve dayaniklılığı ile piyasanın halen en başındadır. Keyfini cıkarmaya devam.

Newceri abi buji aldım c7hsa ama sımdı kafam karıstı senınkı cr7sha benımkı c7hsa ?

Bugün gittim ngk cr7hsa aldm.Bundan varmış bundan verdiler 7.5 tl verdim ustada para yokmuş 5 tl verdi başka zaman getirirsin dedi :queen: Newceri abi ne farklılıklar oluyor ?Seninde cr7hsa ydı sanırım.Ve adamın bırı mondıale serviste kufur edıodu motoru mondıal :queen: Bu arada yenı cıkan mondial 100 mfh lerin karbüratöründe mondial yazıyordu.

6 veya 7 olma sebebi 7 sıcak motorda kendini daha rahat temizler 6 soğuk motorda kendini daha rahat temizler. Ateşleme olarak hiçbir farkları yok. 7 kullanmak senin gibi hızlı motorcular için daha iyi. Yamaha Ybr için 6 modelini tavsiye ediyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:07 ----------

Newceri abi buji aldım c7hsa ama sımdı kafam karıstı senınkı cr7sha benımkı c7hsa ?

rakama yoğunlaştığım için dikkat etmemişim kodlara yanlış almışsın değiştirmelisin

bendeki R dirençli olduğunu gösteriyor. CR7HSA almalısın

2eyxflg.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:25 ----------

bu gün tek resim yarın daha fazlası :) 16:20 gece eve geldm 11 saat sürdü dönüş yolculugu...son 4 saati gevur şeyi gibi..sıcaktan öldüm resmen..kavruldum atletle kullanacaktım kamyoncular gibi:queen: korumalar yalan olmasın dedik ceketimizi giydik napalim..
29x7n94.jpg

Bu resimde gerede de otobana girmeden bi 20 dk mola vereyim dedim yorulduğumu hissettim sagolsundayım çok amaçlı istenildiği zaman kanepeye dönüşüyor:queen:

NGK CR7HSA nın acılımı

C : Eğik Elektrot
R : Dirençli Tip
7 : Çalışma sıcaklığı
H : 12,7 Paso uzunluğu
S : Standart Tip
A : Yapısal özellik

usta birak toplumda cigere mundar diyenler cok..Ferrarinde olsa onlara gore senin araban kotu onlarin arabasi tuplu sahin daha iyidir.Diyecek hicbirsey bulamasalar benimki az yakiyor sizinki cok yakiyor derler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:04 ----------

Ayrica msj larini takip ediyorum nerde ybr lafi bunlar orda camur atiyor.Adminlere bildiriyoruz vs vs adamlar halen ortaligi pisletmeye devam ediyorlar.Eminim bu forumu takip edenlerinde cogu rahatsiz bu sahislardan.(Forumda o kadar insan var bitek bunlarin ybr ye camur atmasi dusundurucu.Aci hatiralari filan var galiba)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar