bende düşünmeye başladım arka lastik çok kayıyor tek kişi iki kişi farketmeksizin.. sert viraj çıkışında gaz açınca cm cm kaydığını hissediyorum arka tekerin neden doğru düzgün bi lastik kullanmazlar ki şu motorda anlamadım gittir:
yok pirelli değil "cheng shin tire" yazıyor üzerinde kalitesi tartışılır başka bi lastikle denemedim ama kayıyor sonuçda yada ben aşırı agresif kullanıyorumdur.![]()
Üzerlerindeki lastikleri degiştirmelimiyiz alır almaz ?
yok pirelli değil "cheng shin tire" yazıyor üzerinde kalitesi tartışılır başka bi lastikle denemedim ama kayıyor sonuçda yada ben aşırı agresif kullanıyorumdur.![]()
bnde artık bir ybr kullanıcısı değilim motoru abime devretmiş bulunuyorum tam olarak
yanlız bir arkadaşımda daha ybr var dün hava filtresini çıkarttık ve filtrenin içinde motor yağı geziyordu sizce neyden yapar bunu ?
Benimkindede var.Atması normal bildiğim hava filtresinde karburatore hava verılen yerın altında iğne deliği gibi biyer var ordan atıyor.
Bu arada benim motor debriyağı bırkmaya yakn tutuyor balatalarım bitmiş olabilir mi ? Birde motor redline da farlar kesiklik yapıyor.
çok met etiğin motor sonunda yoksa helellik mi istiyor?sat sana yeni mg alalım kan akışın hızlansın:cat:
kanki daha dur bakalım neler cıkacak yaşimdiden ybr arızaları patlak veriyoki bu arızalar sadece bizim forumda yazılanlar ki buda türkiye geneline vurdugunda % 5 bile etmez.
nolacak hava filtresine yağ atıyor büyük bir ihtimalle sekman istior basınç yağı püskürtüyor e iyi yağlanma olmaz b durumda silindiride çizer en kötü ihtimalle kitler masraf belli eee debriyaj balatalarıda değişecek işin var dimi kanka![]()
yaw ben sana dur diom işte sesini çıkarma ya offf:queen: