Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende düşünmeye başladım arka lastik çok kayıyor tek kişi iki kişi farketmeksizin.. sert viraj çıkışında gaz açınca cm cm kaydığını hissediyorum arka tekerin neden doğru düzgün bi lastik kullanmazlar ki şu motorda anlamadım gitti :pr:

bende düşünmeye başladım arka lastik çok kayıyor tek kişi iki kişi farketmeksizin.. sert viraj çıkışında gaz açınca cm cm kaydığını hissediyorum arka tekerin neden doğru düzgün bi lastik kullanmazlar ki şu motorda anlamadım gitti :pr:

Senin motor yeni ve pirelli olması lazım lastiklerin. Sakuralardan çok daha iyidir pirelliler. ama üzerinden bir kış geçsin bakalım pirellinin durumu nasıl olucak. Yada michelan kışı görünce ne olacak:) göreceğiz bakalım.

yok pirelli değil "cheng shin tire" yazıyor üzerinde kalitesi tartışılır başka bi lastikle denemedim ama kayıyor sonuçda yada ben aşırı agresif kullanıyorumdur.:)

yok pirelli değil "cheng shin tire" yazıyor üzerinde kalitesi tartışılır başka bi lastikle denemedim ama kayıyor sonuçda yada ben aşırı agresif kullanıyorumdur.:)

İmkanın varsa ikisinide değiştirmeni tavsiye ederim olmadı en azından arka lastiği değiştirmelisin.

çok saol şuanda durumum yok ama birkaç ay içinde değiştireceğim bende hiç memnun değilim bu lastiklerden. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Denso HH-10

Arkadaşlar bana 2003-2005 brezilya malı YBR lerde kullanılan Denso marka beyin lazım
Parca kodu 5HH-HH5450-10
Parcanın üreticisi Denso
üzerinde HH-10 yazıyor
olur da bir yerlerde rastlarsanız cok makbule gecer

Bende virajlarda gaz verınce arka hafif atıyor superbike gibi :mrgreen: Gecen çayırda 2 3 dk patide kaldım şu lastiklerden kurtulmak için.2 3 dakikanın sonunda lastikler yumuşacıkdı michelin gibi :mrgreen:

@X-Fi
Demekki şu adresteki CST markalı lastiklerin açılımı o yazdığınmış.

Şu adres :)

Merak ediyorum acaba üzerinden çıkan fabrikasyon lastikleri ile süper yol tutuşuna sahip bir motosiklet varmı? Bir Innova'da kaliteli lastik var diye duymuştum ama detaylarından haberim yok.

Biz para verip sıfır motor alınca bile ilk işimiz lastikleri değiştirmek oluyor. Ybr'de de aynı cbfde de. :pr:
Yoksa markalar bu olayı kasıtlımı yapıyor?

tonla para verip lastiklerinin böle olması düşündürücü gerçekten hani o lastik parasını üzerine ekleselerdi gene almazmıydık alınırdı heralde sonuçda uğraşmaktan kurtuluyoruz maliyet hesaplamasında bunlarıda düşünüyorlar demekki motorun kullanım klavuzunda söylemiyorlar agrasif kullanımlarda kayar diye bunları ülke standartları belirlemesi lazım can ve mal kaybına yol açıyor kullanışsız lastikler tanıtımlarda görüyoruz ki avrupa ülkesine bu lastiklerden satamıyorlar sadece bize gelen modellerde böle 3. sınıf ülke 3. sınıf mal hesaplamasından kaynaklanıyordur bize değer vermedikleri çıkıyor ortaya yada bizim ülkemizde kural yönetim yok ne gönderseler kabul ediyoruz :pr:

Size video çekeyim derken gidiyordum .... yoluna valla.Kapattım gidiyorum 110 km/h de hafif viraj var dipgaz ben gecerım burdan dedım o hızda saga doğru taştım sağ tarafda ıslak birde yeni kazılmış kepçeyle ve taş bırakdım herşeyi yavaş yavaş temiz şeride geçtim.Birde sakuralar var altta beni korkuttu valla.Nıckımın altında senı unutmayacağız yazardı heralde :pale:

Motosikleti
Pulsar NS400Z
bnde artık bir ybr kullanıcısı değilim motoru abime devretmiş bulunuyorum tam olarak

yanlız bir arkadaşımda daha ybr var dün hava filtresini çıkarttık ve filtrenin içinde motor yağı geziyordu sizce neyden yapar bunu ?

bu gün ehliyetsınavına girdim(a2) bence sınavlara hazırlananların bu forumu takip etmesi lazım zira hiç yanlışım yoktu heralde
forumdaki tartışma konularını meb sınav olarak sormuş çok güzel geçti sınavım:mrgreen:

bnde artık bir ybr kullanıcısı değilim motoru abime devretmiş bulunuyorum tam olarak

yanlız bir arkadaşımda daha ybr var dün hava filtresini çıkarttık ve filtrenin içinde motor yağı geziyordu sizce neyden yapar bunu ?

Benimkindede var.Atması normal bildiğim hava filtresinde karburatore hava verılen yerın altında iğne deliği gibi biyer var ordan atıyor.

Bu arada benim motor debriyağı bırkmaya yakn tutuyor balatalarım bitmiş olabilir mi ? Birde motor redline da farlar kesiklik yapıyor.

Benimkindede var.Atması normal bildiğim hava filtresinde karburatore hava verılen yerın altında iğne deliği gibi biyer var ordan atıyor.

Bu arada benim motor debriyağı bırkmaya yakn tutuyor balatalarım bitmiş olabilir mi ? Birde motor redline da farlar kesiklik yapıyor.

çok met etiğin motor sonunda yoksa helellik mi istiyor?sat sana yeni mg alalım kan akışın hızlansın:cat:

Son düzenleme:
çok met etiğin motor sonunda yoksa helellik mi istiyor?sat sana yeni mg alalım kan akışın hızlansın:cat:

kanki daha dur bakalım neler cıkacak ya :) şimdiden ybr arızaları patlak veriyoki bu arızalar sadece bizim forumda yazılanlar ki buda türkiye geneline vurdugunda % 5 bile etmez.

kanki daha dur bakalım neler cıkacak ya :) şimdiden ybr arızaları patlak veriyoki bu arızalar sadece bizim forumda yazılanlar ki buda türkiye geneline vurdugunda % 5 bile etmez.

nolacak hava filtresine yağ atıyor büyük bir ihtimalle sekman istior basınç yağı püskürtüyor e iyi yağlanma olmaz b durumda silindiride çizer en kötü ihtimalle kitler masraf belli eee debriyaj balatalarıda değişecek işin var dimi kanka:D

nolacak hava filtresine yağ atıyor büyük bir ihtimalle sekman istior basınç yağı püskürtüyor e iyi yağlanma olmaz b durumda silindiride çizer en kötü ihtimalle kitler masraf belli eee debriyaj balatalarıda değişecek işin var dimi kanka:D

yaw ben sana dur diom işte sesini çıkarma ya offf :):queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar