[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zaten bu gezileri sizler için yapıyoruz kendimiz için yapıyorsak ne olalım :mrgreen:

estafurullah abi:mrgreen:her zaman gezi yapmaya çalışın.yusuf abi de belirtmiş orda kendiliğinden olan bir gezi zaten kanımca böle olması gezinin keyfini arttırıyor.fakat küçük bir ayrıntıya değinmeden duramıcam.sofrada küççük mini minnacık bir ayrıntı var,RAKI.oda olmasa tam süper olacak onsuz olmaz belki o sofrada sizler için fakat sizler diyebilirsiniz yediğimize içtiğimize karışıyon,estafurullah karışmıom yediğiniz içtiğiniz sizin olsun da sonuçta 2 teker be abiler bi kazaya sebebiyet vermeyin güzel gününüz berbat olmasın.farkındayım ölçüsüz içecek kadar bilinçsiz deilsiniz ama sonuçta daha sonra yine trafiğe çıkılacak malum yayla yolu az dikkat derim ben.saygılarr:rendeer:

Günaydın gençler :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:58 ----------

estafurullah abi:mrgreen:her zaman gezi yapmaya çalışın.yusuf abi de belirtmiş orda kendiliğinden olan bir gezi zaten kanımca böle olması gezinin keyfini arttırıyor.fakat küçük bir ayrıntıya değinmeden duramıcam.sofrada küççük mini minnacık bir ayrıntı var,RAKI.oda olmasa tam süper olacak onsuz olmaz belki o sofrada sizler için fakat sizler diyebilirsiniz yediğimize içtiğimize karışıyon,estafurullah karışmıom yediğiniz içtiğiniz sizin olsun da sonuçta 2 teker be abiler bi kazaya sebebiyet vermeyin güzel gününüz berbat olmasın.farkındayım ölçüsüz içecek kadar bilinçsiz deilsiniz ama sonuçta daha sonra yine trafiğe çıkılacak malum yayla yolu az dikkat derim ben.saygılarr:rendeer:

İlgin için teşekkür ederim :rendeer:

Arkadaşlar merhaba,
Nihayet bu gün Muzaffer abimizle (Fazer) hesaba kitaba oturduk. Bildiğiniz gibi ben motoru aldıktan sonra aksesuar konusunda yardımcı olmuştu. Fiyatını ne zaman sorsam SONRA HALLEDERİZ KOLAY, ALTI ÜSTÜ BİR SAKAL ATACAKSIN diyordu. Ama bu gün çıkan hesap;
Top case 200 TL
Top case Tablası 50 TL.
Koruma Topuzu 50 TL.
Tank Grip 100 TL.
Yanına gelipte yemediğim yemek bedeli 30 TL.
TOPLAM 430 TL.

Şimdi sizlere, yani bu konuda tecrübeli olanlara soruyorum. Muzaffer abimizi önceden tanıyanlara, BİR SAKAL BU KADAR OLURMU ?. Yoksa bu işin hakkı ne olmalı ? Bu konuda bana yardımcı olursanız Çarşamba toplantısında ödeme yapacağım. Eğer uzlaşamazsak ekipmanı söküp gerimi vereyim ? Bana akıl verin.
Yardımlarınızı bekliyorum.:pale:

Arkadaşlar merhaba,
Nihayet bu gün Muzaffer abimizle (Fazer) hesaba kitaba oturduk. Bildiğiniz gibi ben motoru aldıktan sonra aksesuar konusunda yardımcı olmuştu. Fiyatını ne zaman sorsam SONRA HALLEDERİZ KOLAY, ALTI ÜSTÜ BİR SAKAL ATACAKSIN diyordu. Ama bu gün çıkan hesap;
Top case 200 TL
Top case Tablası 50 TL.
Koruma Topuzu 50 TL.
Tank Grip 100 TL.
Yanına gelipte yemediğim yemek bedeli 30 TL.
TOPLAM 430 TL.

Şimdi sizlere, yani bu konuda tecrübeli olanlara soruyorum. Muzaffer abimizi önceden tanıyanlara, BİR SAKAL BU KADAR OLURMU ?. Yoksa bu işin hakkı ne olmalı ? Bu konuda bana yardımcı olursanız Çarşamba toplantısında ödeme yapacağım. Eğer uzlaşamazsak ekipmanı söküp gerimi vereyim ? Bana akıl verin.
Yardımlarınızı bekliyorum.:pale:

Kıymetli yusuf abicim,
Öncelikle bu kadar detaya girmene gerek yoktu, bence yarısını versen yeterli olur, yada eskiden olduğu gibi bu işi takas yoluyla halletmeni şiddetle öneririm, mesela, kıymetli muzaffer adaşımın çok isteyipde sahip olamadığı vede sende olan ne varsa ver, ödeş (örneğin yağmurluk :cherry:).
Baktınki buda olmadı o zaman "Borcum borç, ne verriz ne inkar ederiz politikasını izle"
Baktınki buda sıkıyor o zaman hepsini, motoru satmaya yakın bir zaman iade et kurtul :cat:

Bu konuda ancak bu kadar yardımcı olabilirim.

Saygılarımla :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
abi bu nasıl bir sakaldır şaşarım.:p bunun ALTI-ÜSTÜ SAKAL değil sağı-solu da sakal.humeyninin sakalı bile bu kadar değildi :cyclopsan:silent:
yani bence de muzafferin 2 numaralı önerisi uygundur.:queen::bounce::wiinkk:

abi bu nasıl bir sakaldır şaşarım.:p bunun ALTI-ÜSTÜ SAKAL değil sağı-solu da sakal.humeyninin sakalı bile bu kadar değildi :cyclopsan:silent:
yani bence de muzafferin 2 numaralı önerisi uygundur.:queen::bounce::wiinkk:

Abooooooo :cyclopsan adaşım duymasın, adamı humeyni yaptın gittin :mrgreen:

humeyni'den bile...:farao:::saad::

ABİ,
HUMEYNİ Mİ,
USAME BİN LADİN Mİ BİLMEM AMA FIRSATÇI YADA KAZIKÇI OLDUĞU KESİN GİBİ GÖRÜNÜYOR. ESKİ ARKADAŞLARI OLARAK BENİ UYARMANIZ LAZIMDI AMA NEYSE SİZİNDE CANINIZ SAĞOLSUN.

Bir tek Mustafa abim,
Bu çocuk işini bilir demişti ama ben anlamamışım.:silent:

ABİ,
HUMEYNİ Mİ,
USAME BİN LADİN Mİ BİLMEM AMA FIRSATÇI YADA KAZIKÇI OLDUĞU KESİN GİBİ GÖRÜNÜYOR. ESKİ ARKADAŞLARI OLARAK BENİ UYARMANIZ LAZIMDI AMA NEYSE SİZİNDE CANINIZ SAĞOLSUN.

Bir tek Mustafa abim,
Bu çocuk işini bilir demişti ama ben anlamamışım.:silent:

eeeeeee, hangi çözüm yolunu uygulamayı düşünüyorsun :bounce:

ulen mal benim değilmiiiiii:bounce:zorlamı sattımmmmmm:pr:acı yemenin acı osturması olurrrr:cat:ben anlamammmmmm.paramı isterim:cat:iade ve takas kabul etmemmm:cat:keş onduboard.taze para:queen::queen:len tipitippp bende hiç sakal gördünmü benzettiğin kişiye bakkkk:bounce:adaşım lütfen bırak dağınık kalsınnn:wiinkk:

ulen mal benim değilmiiiiii:bounce:zorlamı sattımmmmmm:pr:acı yemenin acı osturması olurrrr:cat:ben anlamammmmmm.paramı isterim:cat:iade ve takas kabul etmemmm:cat:keş onduboard.taze para:queen::queen:len tipitippp bende hiç sakal gördünmü benzettiğin kişiye bakkkk:bounce:adaşım lütfen bırak dağınık kalsınnn:wiinkk:

Muzaffer abicim ,
tamam mal senin anladıkta; Anacazımın genç kızlık zamanından kalma Top case'i bize sıfır fiyatı ile kakalıyorsun, Rizoma topuz fiyatına dandik torna işi plastik topuz veriyorsun. Ondan sonra bu alemde benden kral satıcı yoktur diyorsun. Abi bak hepimiz aynı memleketin çocuğuyuz, gel Muzaffer kardeşimin önerisine kulak verelim, gezi dönüşü ben malları geri veririm, ödeşiriz. Yiyemediğin yemeğe gelince bu gün akşam hanım lahmacun yapacak toplantıya gelirken ben sana 4 tane sardırayım bu iş bitsin.:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:10 ----------

günaydın millet.

Başkanım,
Bu akşamki toplantının önemine binayen katılım konusunda bir uyarıda bulunsanız isabetli olmazmı?:cat:

Günaydın değerli dostlarım :rendeer:

Yusuf abi sana katılıyorum, eski püskü 5 para etmez şeylere o kadar para verilmez, sen en iyisimi malzemeleri gezi dönüşünde iad et. Zaten faturada kesmemiştir :mrgreen:

Bora Kardeş, akşamki katılımcıların önemini sen daha iyi bilirsin, bence ilgili kişileri çağırmakta fayda var...:cat:

Adana İl Temsilcisi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar