ben o yöne değil herzamanki güzerğaha gideyrum istersen takıl ciğerim.:cat:takıl bana takılmazsan evde pineklersün canim:bounce:
Günaydın millet....
Ya adaşım niye böyle yapıyon, seninle gelmiyom diye niye evde pinekliyom :silent: Benimkisi bir öneriydi hem üstelim gideceğim yer aynı yöndeisteyen benimle gelir yada başka yer önere bilir. Hem senin motorun varmıki :mrgreen: Yoksa Fazerri yüksele ittirencenmi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
parçalarım bugün geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:flower::flower:
o zaman bana takıl o dediğim yer süper :cat:
o modeli bilemicem de berkay kardeş suzuki motoruna sahip bikaç model var mesela honda ya benzeyen ramzey 125 8a ve aynı model ismine sahip model ismi (xf 200 2v) monero ve pıonner markaları var bunlarda 200cc ve çok kaliteli motorlara sahipler.tahmini fiyatları 2500 ila 3000 tl arası olabilir.alabileceğin en iyi nakedlerden bitanesi..haa bide suzuki motoruna sahip bi motosiklet daha olacaktı öyle hatırlıyorum hindistan malı tvs apache 125 bu modelde suzuki motoruna sahip.ayrıca honda cbf 150 de gezi için güzel olan model den bitanesi.sessiz titreşimsiz ve çok az yakıt sarfiyatı ile güzel motosikletlerden bitanesi.fakat tercih senin göz zevkine ve bütçene bakar.ben olsam suzuki motoruna sahip nakedlerden birini alırdım.benim cross um var onun bakımları için bir ustaya gitmiştim yeni gelmişti dörtyola antepli kendisi onun motosikleti pıonner xf 200 2v modeli.bu motosiklet ile ilgili bayaa bir sohbet ettik birçok yönden avantajlı.en önemlisi ömürlük motorlar mış dediğine göre.ama sonradan çıkan modellerde kaliteyi bozarlarmı onu bilemicem.biraz da olsa fikir edindirdiysem ne mutlu bana.:mrgreen:
günaydın millet
afiyet bal şeker olsun...
bi adana MT bi MERSİN MT varmı daha eğlenceli MT
Gel birlikte olsun diyecem ama gelmiyorsun :mrgreen:
gelmedigimizden degil gelemedigimizden kaynaklanıyor abi yoksa gönüller bir bundan şüpheniz olmasın.:bounce::bounce:
teşekkür ederim kardeşim yardımların iiçin. şimdi incelicem bahsettiğin makinaları. yine mesaj olarak dönerim. tekrardan çok saol.
Biliyorum tayfun, bizimkisi laf olsun :wiinkk:gelmedigimizden degil gelemedigimizden kaynaklanıyor abi yoksa gönüller bir bundan şüpheniz olmasın.:bounce::bounce:
rica ederim berkay takıl kafana göre görüşmek üzere:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:29 ----------
muzaffer abi idolümsün:rendeer:manzara müthiş insanın burada ömrü uzar bea.karışık kebap ta bi harika sizlere afiyet bal şeker olsun.hep böle etkinlikler bekleriz haa sizin de canınız çeker diye düşünmeyin sizler bizim yerimize yeyin bize kan yapar merak etmeyin.gezilerin devamını bekleriz![]()