[Adana - MT]

Cumartesi günü sınava giren genç arkadaşların sınavı başarılı geçtiğini umuyorum :wiinkk:
Bu konda yorum yazan hiç kimse ne garip :cyclopsan acaba kötümü geçti :silent:

Cumartesi günü sınava giren genç arkadaşların sınavı başarılı geçtiğini umuyorum :wiinkk:
Bu konda yorum yazan hiç kimse ne garip :cyclopsan acaba kötümü geçti :silent:

Yooo gayet guzeldı abıcım.. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------

Tebrik ederim o zaman, kaç puan bekliyon :bounce:

onu hesaplamadım abı bekleyıp gorecegız:)

Yooo gayet guzeldı abıcım.. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------

onu hesaplamadım abı bekleyıp gorecegız:)

Kaçamak cevap vermenin bir değişik şekli :)
Tatvan' dan hepinize hayırlı akşamlar.:rendeer:
Yusuf, Motorun eski hali bence daha güzeldi. Ama hangisinin ışığı daha kuvvetli bilemem. Hayırlı olsun.:cat:

ulen benim yokluğumda ne tezgahlar dönmüş bireeee.anlayanlara şunu yazim garii...koyunun olmadığı yerde KEÇİYE abdurahman çelebi derler.siboplar siz:pr::pr:i

hayırlı uğurlu olsun. türkiye de 220 tl olan yakın acerbis modelleri var. sen ebaydan kaça aldın?

15$+35$ kargo =50$ maal oldu. Ama nasıl bana göre çok hırçın oldu ha :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:34 ----------

günaydın arkadaşlar,iyi haftalar,bol kazançlar olsun.
jönysf ,değişik olmuş.bence eski hali daha güzeldi.

Bora abi bilirsin farklı olmayı seviyorum :cat: Bu arada senice çok seviyorum ha biliyorsun dimi :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:36 ----------

Kaçamak cevap vermenin bir değişik şekli :)
Tatvan' dan hepinize hayırlı akşamlar.:rendeer:
Yusuf, Motorun eski hali bence daha güzeldi. Ama hangisinin ışığı daha kuvvetli bilemem. Hayırlı olsun.:cat:

Abi orjinal Far sanki biraz daha fazla ışıtıyor gibi ama heves işte :wiinkk: Teşekkür ederim.

Adana İl Temsilcisi
Bora abi bilirsin farklı olmayı seviyorum :cat: Bu arada senice çok seviyorum ha biliyorsun dimi :rendeer:

eveeet.:p

yusuf,hani belli başlı şeyler vardır,artık kalıplaşmıştır.mesela chopper denince akla bol nikelajlı siyah,deri çantalı yayvan bir motor gelir.naked denince de akla,adından da anlaşılacağı gibi çıplak,yuvarlak farlı,sürüşü bol rüzgarlı bir motor gelir.o bakımdan şeyttiydim.:queen: ama sen beğeniyorsan mesele yok.

günaydın arkadaşlar,iyi haftalar,bol kazançlar olsun.
jönysf ,değişik olmuş.bence eski hali daha güzeldi.

yusufum ben çok beğendim.emeklerine sağlık:rendeer:bu işler zevk meselesi.ayakkabı köselesi değil...:bounce:hadi bakim bora herzaman sen her söze söyleyecek lafım olur diyordun:pr:yaz bakim bana birşeydeeee çarşamba toplantımızda seni çiğneyim canimmm. işte ermaydını hadi bekimm:flower:::sos::::surprise

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi akşamlar akidaşla,birazdan çıkıyorum görüşmek üzere

Adana İl Temsilcisi
pırı pırıl bir güne günaydın dostlarım.hava bugün çok berrak ve güzel.::haapppy:::biggrinn:

teşekkür edeirm iyi dileklerin için. adım berkay ferhat yiğen, 23 yaşındayım. önereceğiniz motora belki katkıda olur diye fiziki özelliklerimi de yazayım: kilo 76 boy 1.75. ybr falan pek hoşuma gitmiyor, alacağım motor yaylalarda beni gezdirsin, fazla olmasa da şehir dışına da çıkabileyim. ilk motorum olacağı için fazla para harcamk da istemiyorum. örneğin 3000 ile 5000 arası yeterli şimdilik.

geçenlerde bi reklamda suzuki rv 125 gördüm ama internette satışını görmedim. szilerin bir bilgisi var mı acaba?

o modeli bilemicem de berkay kardeş suzuki motoruna sahip bikaç model var mesela honda ya benzeyen ramzey 125 8a ve aynı model ismine sahip model ismi (xf 200 2v) monero ve pıonner markaları var bunlarda 200cc ve çok kaliteli motorlara sahipler.tahmini fiyatları 2500 ila 3000 tl arası olabilir.alabileceğin en iyi nakedlerden bitanesi..haa bide suzuki motoruna sahip bi motosiklet daha olacaktı öyle hatırlıyorum hindistan malı tvs apache 125 bu modelde suzuki motoruna sahip.ayrıca honda cbf 150 de gezi için güzel olan model den bitanesi.sessiz titreşimsiz ve çok az yakıt sarfiyatı ile güzel motosikletlerden bitanesi.fakat tercih senin göz zevkine ve bütçene bakar.ben olsam suzuki motoruna sahip nakedlerden birini alırdım.benim cross um var onun bakımları için bir ustaya gitmiştim yeni gelmişti dörtyola antepli kendisi onun motosikleti pıonner xf 200 2v modeli.bu motosiklet ile ilgili bayaa bir sohbet ettik birçok yönden avantajlı.en önemlisi ömürlük motorlar mış dediğine göre.ama sonradan çıkan modellerde kaliteyi bozarlarmı onu bilemicem.biraz da olsa fikir edindirdiysem ne mutlu bana.:mrgreen:

herkese iyi akşamlar,muzzo çok isterdim amma velakin pazartesi köye gideceğim için evdeki bütün işleri toparlamam lazım daha halıları toplayamadım,montaj yapılıp yenilenecek ahşam masa var bla bla bla yane

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar