Herkes hayırlı haftalar bol kazançlar dilerim :cat:
Cumartesi günü sınava giren genç arkadaşların sınavı başarılı geçtiğini umuyorum :wiinkk:
Bu konda yorum yazan hiç kimse ne garip :cyclopsan acaba kötümü geçti :silent:
Yooo gayet guzeldı abıcım..![]()
Cumartesi günü sınava giren genç arkadaşların sınavı başarılı geçtiğini umuyorum :wiinkk:
Bu konda yorum yazan hiç kimse ne garip :cyclopsan acaba kötümü geçti :silent:
Tebrik ederim o zaman, kaç puan bekliyon :bounce:
Yooo gayet guzeldı abıcım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------
onu hesaplamadım abı bekleyıp gorecegız![]()
hayırlı uğurlu olsun. türkiye de 220 tl olan yakın acerbis modelleri var. sen ebaydan kaça aldın?
günaydın arkadaşlar,iyi haftalar,bol kazançlar olsun.
jönysf ,değişik olmuş.bence eski hali daha güzeldi.
Kaçamak cevap vermenin bir değişik şekli
Tatvan' dan hepinize hayırlı akşamlar.:rendeer:
Yusuf, Motorun eski hali bence daha güzeldi. Ama hangisinin ışığı daha kuvvetli bilemem. Hayırlı olsun.:cat:
Bora abi bilirsin farklı olmayı seviyorum :cat: Bu arada senice çok seviyorum ha biliyorsun dimi :rendeer:
günaydın arkadaşlar,iyi haftalar,bol kazançlar olsun.
jönysf ,değişik olmuş.bence eski hali daha güzeldi.
teşekkür edeirm iyi dileklerin için. adım berkay ferhat yiğen, 23 yaşındayım. önereceğiniz motora belki katkıda olur diye fiziki özelliklerimi de yazayım: kilo 76 boy 1.75. ybr falan pek hoşuma gitmiyor, alacağım motor yaylalarda beni gezdirsin, fazla olmasa da şehir dışına da çıkabileyim. ilk motorum olacağı için fazla para harcamk da istemiyorum. örneğin 3000 ile 5000 arası yeterli şimdilik.
geçenlerde bi reklamda suzuki rv 125 gördüm ama internette satışını görmedim. szilerin bir bilgisi var mı acaba?
Hafta sonu için gezi proğramı olan varmı :silent:
Ben pazar günü aslan köyün üst tarafındaki yaylaya (satnat ıras)gitmeyi düşünüyorum, sizler ne dersiniz ?
http://www.motosiklet.net/forum/etk...dana-mt]mersin-elvanli-santa-iras-gezisi.html