serdar balatanın bitmesine gerek yok,benim yedeklemek istediğim parçalardan birisidir balata. 250 tl gözden çıkaracağız.
uzayım,hata yaptığımız konu belkide dolar EFT yapmamaktı,sonra bunu dikkate alalım. Gidon 100 tl gümrüğe takılmaz.Birini sana birini bana diye getiririz senin adrese sorun çıkmaz. Balata biraz riskli ondada fatura bedelini takılmayacak şekilde karşı tarafa kestirebilirsek ki yapıyorlar bunu o riskte kalkar ortadan. Saplama gidon bizimkilerden sağlam.Ölçü tutuyor. Globalin son parti getirdiği iki adet turuncu-siyah ve s&t den gelenlerin hepsi saplama gidon hyosungsource resmindeki gibi.Yani taşgibi sağlam,yani gidonun 200km/h hızla giderken gevşeyip elinde kalma riski yok :queen:
Abi 250 TL gözden çıkaracağız derken ne demek istedin? Serdar'ın gönderdiği 3 linkten biri normal balata TL28.62, biri daha sık işlenmiş balata TL36.43
Bu ikisi bu sayfada şu an http://www.hyosungsource.com/parts/gv650?&sort=20a&page=3 Fakat TL36.43 olana tıklandığında da TL28.62 olan açılıyor. Sitede küçük bir hata var sanırım. Serdar'ın gönderdiği diğer bir link ise Clutch Drive Plate SET TL208.14. Sen bunun için mi yaklaşık 250 TL dedin? Bence bu içinde 10 tane olan bir set. Yoksa sırf balata değil, balata takımı mı bu? Yanlışlık varsa düzelteyim, yoksa siz beni düzeltin
Abi adamlar sadece paypal ile ödeme kabul ediyor. Paypal da eft ile falan değil, sadece kredi kartı ile işlem yapıyor. Yine yanlışım varsa düzeltmenizi isterim.
Bence biz bu işi kıvırırız. Serdar'ın balataları da getirtirim ben eğer 36 TL'ye alabilirsek sorun olmaz bence.
Blackvolky, parçaların %90'ı kanunide var. Manifoldlar yoktu, onları aldık. Yani genel olarak pahalı olduğu için dışardan getirtiyoruz