sahibine dava açmalısın..
Ancak doğada köpek kadar insan hayatına müdahele eden ve hayatı çekilmez yapan ikinci bir hayvan da yoktur.Saldırısından kaçsan geceleri kapının dibinde ulur.Yolun ortasına sıçar, çeker gider.Ne yapacağı belli olmaz.Rüzgar eser havlar, araba geçer peşinden koşar, böylede saçma sapan bir hayvan.
.
.
İlla hayvan beslemek istiyorsan kedi besle, kuş besle, balık besle, kaplumbağa besle, kertenkele besle, hatta yılan besle, fare besle.Kocaman dişleri olan, ona buna saldırıp ortalığı perişan eden bir hayvan beslemek niye???
.
.
Bir de yanındaki köpekten güç alıp artis artis dolaşan tipler vardır.Bunlar işte tam sopalık.Köpek ya dobermandır ya başka bir korkunç görünüşlü cinsten.Kulaklar kesilmiş, dimdik.Zincir bileğe dolanmış, arkadaki tipi sürürükleye sürükleye gidiyor, dil bir karış dışarıda, yanınızdan geçerken "heh heh heh" diye nefes alışveriş sesini duyuyorsun.Bir an kafasını sana çevirip burnunu uzatıyor, tüylerin diken diken oluyor. Resmen bir tehdit unsuru..
Ne diyorsun yahu :cyclopsan Kabus gibi.
Büyük geçmiş olsun. Durduk yerde sırtı dönük birine saldırması çok ilginç ve gerçekten korkutucu.
Geçmiş olsun abi. Kangalların insanlara saldırdığı çok nadir görülen bir olay. Kavga eder gibi üzerine atla boğuş gene insana zarar vermez bu hayvanlar, güçlü oldukları kadar duygusaldırlarda. Ancak seninki biraz ters çıkmış sanırım. En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle![]()
45 dk kangalla kapıstın vay be abi helal valla nasıl bii güc var sende abi
gecmiş olsun
köpek bu ne yapacağı belli olmaz, özelikle bulunduğu cevrede pek insan görmediyse o hayvandan cekinin :cat:
büyük geçmiş olsun. köpeklerden korkanlar için köpek düdüğü gibi birşey vardı aslında. böyle birşey ne kadar etkili olur bilemem ama yazılanları okuyunca aklıma geldi.
Haklısınız. Ben hayatta köpek işinden anlamam. Ve minik köpek havlaması bile bende etki yaratır. Yanlız her köpek sahibi "benim köpeğim veya bu cins asla saldırgan değil . Hele insana hiç bulaşmaz derler. " Bana saldıran köpeğin sahibi de hep ayni kelimeleri kullanırdı. Şimdi Bu hayvana nazar değdi diyerek kendini savunuyor..