Ybr 125 Krank Sorunu

Günaydın herkese.Sorunlardan kurtulamayan motorum yine sorun çıkardı.Sesler geliyordu motordan götürdüm servise krank problemi dediler sadece krank kolunu değişimi yapmadıklarını sağlıklı olmadığını söylediler krankıda değiştirmeleri gerekiyormuş toplam maliyet işçilik dahil 500-550 :cyclopsandediler normalmidir acep arkadaşlar yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

iyide neden 2 ayrı başlık açıyorsun ???????

ne motosiklet sadece sende var , nede sadece senin motorunda sorun var ... motorunla ilgili sormak istediğin birşey olabilir ama insanların gözüne gözüne sokmanın alemi ne ????

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ybr 125 parça fiyatını bilmiyorum ama geçen ay Honda Cgl 125'in krankını değiştirdim nette 250'ye buldum krank-kol, fazla geldi rialli krank taktırdım 63 Tl. Daha sonra netteki orjinal krank 125'e indi.:p Piston da değişti bende işçilik ve yağ dahil 150 Tl.(Kawasaki yetkili servisi:)) Toplamda İpone yağ dahil 230 Tl gibi bişeye halloldu.

Son düzenleme:
iyide neden 2 ayrı başlık açıyorsun ???????

ne motosiklet sadece sende var , nede sadece senin motorunda sorun var ... motorunla ilgili sormak istediğin birşey olabilir ama insanların gözüne gözüne sokmanın alemi ne ????

kusura bakma ufuk kardeş aciliyetim var onin için böyle oldu tamirci haber bekliyo yap veya yapma dicem

Ybr 125 parça fiyatını bilmiyorum ama geçen ay Honda Cgl 125'in krankını değiştirdim nette 250'ye buldum krank-kol, fazla geldi rialli krank taktırdım 63 Tl. Daha sonra netteki orjinal krank 125'e indi.:p Piston da değişti bende işçilik ve yağ dahil 150 Tl.(Kawasaki yetkili servisi:)) Toplamda İpone yağ dahil 230 Tl gibi bişeye halloldu.

verdiğin bilgiler için sağol kardeş

merak ettim motorun kaç km de. (inş gerçek km sidir) 100.000 km motor masrafı yapmadan kullan arkadaşlar var.

abi şu an zaten yaptırmıyorum kapat motoru desem 150 tl işçilik alacaklar

İstedikleri parçalar nedir internette parçaların fiyatlarını araştırabilirsin. ama bu seferde gerekmediği halde değişen parçalar olabilir. İstenilen fahiş fiyattan bu kanıya vardım.

İstedikleri parçalar nedir internette parçaların fiyatlarını araştırabilirsin. ama bu seferde gerekmediği halde değişen parçalar olabilir. İstenilen fahiş fiyattan bu kanıya vardım.

krankın fiyatı 253 dediler zorunlu olarak değişmesi gereken parçalar olduğu için işçilikle beraber bu fiyata geliyor

krankın fiyatı 253 dediler zorunlu olarak değişmesi gereken parçalar olduğu için işçilikle beraber bu fiyata geliyor

Orjinal ybr yedekleri;
Ybr 125ed Krank Kolu :49 Tl
Ybr 125 Krank Aksı İğneli Rulman : 42 Tl
Yamaha Ybr 125 Krank Pimi :33 Tl

Sen neler değişecek diye bi sor istersen.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 ----------

3 ay öncesi motorunun arıza yaptığı Kerpe gezisinde bende vardım. O tarihten bu yana motoruna o şekilde binmişsen çok büyük hata yapmışsın arızanın dahada büyümesine neden olmuşsundur. Kaç model senin motorun 2006 sanırım km si düşürülmüş olabilir. 30.000 bir motor sorunu için çok az.

250 lira işçilik mi ! Saat başı 17 TL falan değil miydi yahu işçilik? Adamlar hiç durmadan sabahtan akşama kadar çalışacak mı?

Orjinal ybr yedekleri;
Ybr 125ed Krank Kolu :49 Tl
Ybr 125 Krank Aksı İğneli Rulman : 42 Tl
Yamaha Ybr 125 Krank Pimi :33 Tl

Sen neler değişecek diye bi sor istersen.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 ----------

3 ay öncesi motorunun arıza yaptığı Kerpe gezisinde bende vardım. O tarihten bu yana motoruna o şekilde binmişsen çok büyük hata yapmışsın arızanın dahada büyümesine neden olmuşsundur. Kaç model senin motorun 2006 sanırım km si düşürülmüş olabilir. 30.000 bir motor sorunu için çok az.

motoru o şekilde kullanmadım abi piston piston, piston pimi vs değişti
Servisin sölediği şu abicim komple krank 250 işçilik 150 yağ ve krankala beraber değiştirilmesi mecburi değil ama iyi olan bir iki bilya vs parça varmış olay bundan ibaret diyorlar orjinal krank takım zaten yamaha bayisi normal tamirci değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar