[Tekirdağ - MT]

Tekirdağ mt de yazlar sıcak ve kurak..,kışlar ise kuru soğuk ve kar yağışlı geçer.,o yüzden fazla toplaşma olmaz,olsa bile 30 senedir gezdiğin ve gördüğün yerleri tekrar gezmek zorunda kalırsın.örnek;40 kere edirne,30 kere kıyıköy,55 kere uçmakdere,67 kere marmaraereğlisi,bu yerlerin haricinde gitmek istediğin,hayalini kurduğun şehir varsa,gitarist444..bence bas marşına yalnız gezmenin mutluluğunu yaşa.

hocam yalnız geziyorum baya zaten hani böyle grup şeklinde gezelim grupla gezmenin güzelliğini tadayım diye istiyorum ama işte daha olmadı malesef:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tekirdağ mt de yazlar sıcak ve kurak..,kışlar ise kuru soğuk ve kar yağışlı geçer.,o yüzden fazla toplaşma olmaz,olsa bile 30 senedir gezdiğin ve gördüğün yerleri tekrar gezmek zorunda kalırsın.örnek;40 kere edirne,30 kere kıyıköy,55 kere uçmakdere,67 kere marmaraereğlisi,bu yerlerin haricinde gitmek istediğin,hayalini kurduğun şehir varsa,gitarist444..bence bas marşına yalnız gezmenin mutluluğunu yaşa.

öyle deme senede 60 kere sahil,2 kere Sırtköy ,iki senede bir iğneada
var ama:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:31 ----------

kardeşim biraz ağır basmışşssın yaaaaaaaa:)

ha bi de senede 720 kere Marmaracık-Çorlu yapanlar var:)

Vaaay, hareketlenme var yavaş yavaş!!!
REcep, akşam gördüğüm sendin değil mi???

bulvar yolu saat 20 45 filan bende gördüm yakışıklı motoruyla kardeşimi ve BÜTÜN TEKİRDAĞ MT NİN KANDİLİ MUBAREK OLSUN HEPİNİZİN KANDİLİNİ KUTLUYORUM.

pazar gunu ığne ada ve dupnıtsa magrasına gezı var .hareket yerı balıkcılar kıler market onu duraktan sabah 9:00 da gelmek ısteyenler buyursun kapımız açık

boşverin geziyi alın birer tane holta tutun gölün yolunu

gecen hafta bunun gibi bikaçtane daha çıkardım
insanlarda bi acayip bakıyo he motosiklet için mont, pantolon, bot falan oluna üstümde :cyclopsan hele köyden gecerken o gözler yokmu sanki uzaylı geciyo...

Forumdan Uzaklaştırıldı

insanlarda bi acayip bakıyo he motosiklet için mont, pantolon, bot falan oluna üstümde :cyclopsan hele köyden gecerken o gözler yokmu sanki uzaylı geciyo...

Sarılar barajı mı orası?

küçücük balıkları topluyosun göllerden.. oldu mu simdi la... ÇEvre KAtliamcısı :D

küçücük balıkları topluyosun göllerden.. oldu mu simdi la... ÇEvre KAtliamcısı :D

bana çevre katliamcısı diyorsan
gel senle bi gün gidelim balığa da gör katliam nası oluyo
içki içip sağa sola atanlar ve yetinmeyip kıranlar, çöplerini poşetlerini sağa sola atanlar bunlara ne denir bu sözüde sana bırakıyorum.
bide başka katliam yapanlar var göle yasak olduğu halde ağ atanlar onlar asıl katliamı yapıyor...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:23 ----------

Sarılar barajı mı orası?

eski balıkçılardan kim kaldı :p savaş abi dışında :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bana çevre katliamcısı diyorsan
gel senle bi gün gidelim balığa da gör katliam nası oluyo
içki içip sağa sola atanlar ve yetinmeyip kıranlar, çöplerini poşetlerini sağa sola atanlar bunlara ne denir bu sözüde sana bırakıyorum.
bide başka katliam yapanlar var göle yasak olduğu halde ağ atanlar onlar asıl katliamı yapıyor...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:23 ----------

eski balıkçılardan kim kaldı :p savaş abi dışında :)

eskidik,eskidik:)

savaş abi ben bi inadına tech diye bi yazı hatırlıyorum senin çantalarda sanırım o yazıda burdan geliyo :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar