[Tekirdağ - MT]

tamda balık havası he :p
yalnız bi kros lazım fena balçık olmuştur şimdi tarla yollarıı...

yarın gel tekirdağda deniz balıkçılığının tadına vardırayım seni.direk betondan denize atıcaz oltaları.bırak artık şu gölet balıkçılığını.hem iki lafın belini kırarız.termosumuza çayımızı da alırız.balık gelmese de önemli değil.

yarın gel tekirdağda deniz balıkçılığının tadına vardırayım seni.direk betondan denize atıcaz oltaları.bırak artık şu gölet balıkçılığını.hem iki lafın belini kırarız.termosumuza çayımızı da alırız.balık gelmese de önemli değil.

yarın işteyim ama akşama hava güzel olursa gelirim çayınızı içmeye ve muhabete, belki zx9 u olan arkadaşta gelir..

ARkadaslar Bu PAzar Lüleburgaz Motosiklet Kulübünün Yaza MErhaba Şenliğine Gidiyoruz VAr mı gelmek isteyen TOplanma GÜnü PAzar Saat 11 'de Muratlıdan cıkarız.. Corlu Grubu İLe 11.15 Te KArıştıran kavşagında bulusuruz.. Ve ARdından yolumuza devam ederiz Evet Elleri Görelim.. ORganizasyondan sonrada eğer erken ayrılırsak kumbagda DEnize Gireriz Yada Çay İÇeriz MEkanı Ben Ayarlarım !

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:15 ----------

ARkadaslar Bu PAzar Lüleburgaz Motosiklet Kulübünün Yaza MErhaba Şenliğine Gidiyoruz VAr mı gelmek isteyen TOplanma GÜnü PAzar Saat 11 'de Muratlıdan cıkarız.. Corlu Grubu İLe 11.15 Te KArıştıran kavşagında bulusuruz.. Ve ARdından yolumuza devam ederiz Evet Elleri Görelim.. ORganizasyondan sonrada eğer erken ayrılırsak kumbagda DEnize Gireriz Yada Çay İÇeriz MEkanı Ben Ayarlarım !

ben ben ben geliyorum kısmetse:mrgreen:

KAtılanlar_

Tkirdağdan Gelecek ARkadaşlar Muratlı Gubunun yola çıkıs saati 11 'dir Bulusma Yeri Shel Benzinlği Muratlı

1-Özer
2-İzzet
3-gitarist tekirdağ
4-güner
5- ?

Çorlu Grubunun Bulusma yeri Marmaracık Belediyesi Önü; Teker Dönüş Saati 11 Bulusma yerimiz karıstıran Işıklar Olacak

1-Süleyman abi
2-Sunay
3- İlhan
4-

Haydiyin Beyler:)

Son düzenleme:
inş hava güzel olur yaaa:p

olur herhalde.. :)) Keşke Orhan Kankamda Gelse :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------

Faruk Kankam Ve DeniZ KankamDA Gelirse daha İyi Olur... Araya Gökhan Kankamıda ALırızzzZZzZZ :D Bu ARada Sürüş Hızımız Max. 80-90 km Saattir.. Grup Sürüşü İLe Normal Seyir Hızı ile Yolumza DEvam edeceğiz..

Recep Geliyon mu Sende :D Savaş Abi Ve Ömer Abi.. HAydi Bakaalımmm :)) Gün Birlik Günüdür :D TOParlanalım :mrgreen:

olur herhalde.. :)) Keşke Orhan Kankamda Gelse :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------

Faruk Kankam Ve DeniZ KankamDA Gelirse daha İyi Olur... Araya Gökhan Kankamıda ALırızzzZZzZZ :D Bu ARada Sürüş Hızımız Max. 80-90 km Saattir.. Grup Sürüşü İLe Normal Seyir Hızı ile Yolumza DEvam edeceğiz..

Recep Geliyon mu Sende :D Savaş Abi Ve Ömer Abi.. HAydi Bakaalımmm :)) Gün Birlik Günüdür :D TOParlanalım :mrgreen:

bu pazar çalışıyorum temmuz 4 ten sonra pazar günleri uygunum :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu sene dediğin gibi çok kısır geçiyor Savaş Abi,
Ramazan gelmeden gezmek bir yana en azından toplanıp bir sohbet edebilsek o da güzel!
Demek Ömer değiştirdi, ABS li aldı!
Hayırlamak lazım onuuu!!!

Ömer Pazartesi günü datça'ya gidiyor motorla.
Biz konduk kaldık buralarda.
Bi ereğli bile yapamıyoruz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:54 ----------

KAtılanlar_

Tkirdağdan Gelecek ARkadaşlar Muratlı Gubunun yola çıkıs saati 11 'dir Bulusma Yeri Shel Benzinlği Muratlı

1-Özer
2-İzzet
3-gitarist tekirdağ
4-güner
5- ?

Çorlu Grubunun Bulusma yeri Marmaracık Belediyesi Önü; Teker Dönüş Saati 11 Bulusma yerimiz karıstıran Işıklar Olacak

1-Süleyman abi
2-Sunay
3- İlhan
4-

Ben bu hafta sonu da çalışacağım :(
bi daha kuşlar kadar olmasa da epey bi özgürüm

KAtılanlar_

1-Özer
2-İzzet
3-gitarist tekirdağ
4-güner
5- ?

1-Süleyman abi
2-Sunay
3- İlhan
4-

ben yokum özer sil beni, balıkta olurum büyük ihtimal :p
az kaldı az bende yakında katılıcam aranıza..

benim katılma durumum belirsiz cumartesi 21de istanbulda konser var orada olacağım.ordan döner miyim dönmez miyim tam karar vermedim henüz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar