04/Eylül/2005 polenezköy mangal resimleri

mete-han

gözüne dizine dursun o kadar muhabbet ettik ne sağırlığımız kaldı ne dilsizliğiimiz ne körlüğümüz...tamam kılıbığız ona bişi dediğimiz yok da öbürü ne annamadık yaw...

Gurzan demişki;
+ geziye katilan arkadaslar; yemis, içmis, eglenmissiniz. ancak ''esek arisi öldürmek'' tabiriyle yaptiginiz olayi yanlis yapmissiniz.
daha sonra devam edenler de olmus.
hiçbiriniz evinize taksiyle falan dönmedi degilmi?

Arı öldürmek tabirini yanlış anlamışsın.Yorumunda yanlış olmuş dolayısıyla.Varmı arkadaşlar bir biradan fazla içen yok.Ama yinede uyarın için sağol.

Motosikleti
Su Motoru
qeek23' Alıntı:
vampir kadın resminden dolayı dedi sana hemen kızma latife sadece. :cat:

O "Vampir Kadın" değil :). Hipertiola yani orta çağda bir Yunanan tanrıçasıdır. Pervasızca aşk' a ve sevgiye inanan insanlara aşk' ın acı yüzünü göstermek için görevlendirilmiş olduğu düşünülür. Vampir kadın dediğinizi duyarsa kızaabilir :p.

Ayrıca geziniz gerçekten güzel olmuş :). Bizde bu ay içerisinde bi Marmaris yapmayı düşünüyoruz. Gelme imkanı olan varsa Antalya Grubu ile Marmariste 1 günlüğüne buluşabilir. Tanışmış kaynaşmış oluruz :p ...

Myra' Alıntı:
Bu arada bir sorum da olacak, benim gariban 125 cc. kuzum, sizin koca koca abilere yetişebilir mi? Yoksa bir scooter olarak baştan mı kaybediyorum?

her zaman baş üstünde yeri vardır adam gibi adam olanın,yaya da olsan gel hiç farketmez :rendeer: senin scooterdan çok vardı zaten,, bizden fena gidiyorlar valla kedi gibi :cherry: beklemek ne kelime...gezideki arkadaşların çoğuyla ilk kez tanışmamıza rağmen hepsi çok sıcak ve sevimli insanlar,denk geldi demek..gayet huzurlu ,biraz yağmurlu,bol yemekli,arılı ve biralı bir geziydi işte...Yeni gezilerde buluşmak üzere...

Hiç bişe yazmıyorum aklım çok karışık.... Züürtleri oynuyorum... Bi yandan geziler.. Bu arada 125 lik hussarla öle bi gidiyodumki jinlun falan hikaye hepsini solladım.. Zor yetiştiler bana.. Yolu bilsem ilk gidip.. Hamakta yatcaktım biraz ama olmadı.. Onun için sen kafanı yorma her türlü gidersin peşlerinden... Bu arada mete-han abinin yazısı çok güzel biraz şakayla karışık iğneli... Arkandayım mete abi... devam... Herkesi seviyorum saygılar sevgiler... :thumleft:

gezi süper olmuş. geziye kimler hava soğutmalı scooterla katıldı. ya da hava soğutmalı scooter(keeway arn125,asya 150t...)lar katılabilirmi.

Canım sıkıldı gece gece bir şeyler karaladım. Kime ithaf olunduğu yazida var zaten:p

Methiyeler Elinde, Tek Eksiği Hangimize Atılacak Nazikçe.
Esiyor Tekerinde Eşekarısı, Hani Avlayacaktı Nerdeyse
Tepeler Esir Hızına, Akıyor Nasıl
Elindeki Honda Activa Neyseki
Hızır Aleyhisselam Nasılsa
Aynı Eşi.
Neyyyyyseeee:))

gurzan' Alıntı:
eee. bundan sonraki bulusmalarda, gezilerde eniste beyi de görecegiz insallah :p

+ geziye katilan arkadaslar; yemis, içmis, eglenmissiniz. ancak ''esek arisi öldürmek'' tabiriyle yaptiginiz olayi yanlis yapmissiniz.
daha sonra devam edenler de olmus.
hiçbiriniz evinize taksiyle falan dönmedi degilmi?

en son alkol+motor macerasi daha anasayfadan inmedi!

esek arilarini öldürün. bisey diyen yok. fakat kendinizin ve baskalarinin canina kastetmeyin. :bounce:

yazdiklarimi, yaptiginizin ''yanlis olmadigini'' düsünenler elestirsin lütfen. :bounce:

Yaptıgımız yanlış birşey olmadı zaten GURZAN. Ortamda bulunmadan arı oldurme olayını neye dayanarak soyledin anlamıyorum. Arada evimize taksi ile donen olmadı merak etme. Hepimiz de motorlarımızla canavar gibi sag saglim donduk evimize. Alkol + motor macerası tabiri de komik geldi bana. Herkes kendini bilen akıllı insanlardı. Fazla icilmedi zaten. Ben orda hic icmedim ama bostancıya donunce orda ictim. Ama hesabını bana babam soramaz ki başka kimse de hic soramaz. Kendi işimize baksak diyorum. Bak yine saldırıyosun tarzı yazı yazacagını tahmin ediyorum. Ama burak bizim gezimiz bize kalsın. Hariçten gazel okumayalım. Yorum yapacaksan bilerek yap, gelmediğin gormedigin ortamların elestirisini yapıp sonra da yaptıgınızın yanlıs olmadıgını dusunenler yazsın deme. Biz orada biz butunduk ve hicbirimiz yanlıs yapmadık. Bunun yanlıs oldugunu soylemek sana düşmez..

Süper Moderatör (BBRR)
ya gurzan kötü bi şey dememişki tabiki kimse kimseden hesap soramaz ama fikrini belirtir aranızda daha önceye dayanan bir tatsılık olmasın sakın :bounce:

cenkmenderes ve diger tüm arkadaslar;

ari muhabbetini yanlis anladigim ve alkol alarak motora binmenizi elestirdigim için hepinizden özür dilerim.

cenkmenderes; seninle yildizimizin barismadigini tüm site biliyor.
ancak sen dahil bir arkadasimizin basina gelebilecek bir musibet, inan beni çok üzer.
bunu laf olsun diye yazmiyorum. tüm samimiyetimle söyledigime lütfen inan.

motosikletim yok diye, beni adam yerine koymayanlar dahil, hepinizin güzel bir gezi yaptiginizi gördüm ve ben de burada mutlu oldum.

ama alkol iste.
bu zikkim motorla birlesmemeli. bu ikili bir bedende bulunmamali.
ben böyle düsünüyorum ve bunu dile getirdim. kimseye bisey dedigim yok. sadece, bira içip motora binmissiniz, yanlis yapmissiniz diyorum.
hesap sormak ne haddime?

sevgili cenk;
benden hazzetmedigini biliyorum.
olsun.
bir gün bir yerlerde karsilasacagiz. dost elimi uzattigimda, tutup tutmamak senin insiyatifinde.

bu duydugun nefretten dolayi, her yazima muhalefet etmenden sıkıldım artık.

hala giciklik olsun diye yazdigimi düsünüyorsan(iz) senden ve diger arkadaslardan
özür dilerim. bir daha elestirirsem, kör olayim...

............................................

bu gece biraz melankolik'im.

ölümün varligi ve kacinilmazligi, evrenin içerisinde toz zerresi kadar olmadigimiz,
ve,
hiç bir sey için kalp kirilmamasi gerektigi gerçegi beynimin duvarlarina çarpip duruyor.

basim zonkluyor.

yüregim sıkışıyor bu gece...

ince ve çetrefilli bir hesabin içerisindeyim...

kimse bilmiyor...

her ne sebeple olursa olsun, kimi kirdim, incittiysem özür dilerim.
hakkini helal etsin...

ve LÜTFEN!!! hiç kimse bu yazima cevap yazmasin. sadece bilin diye yazdim...

LÜTFEN... :rendeer:

Ante' Alıntı:
Canım sıkıldı gece gece bir şeyler karaladım. Kime ithaf olunduğu yazida var zaten:p

Methiyeler Elinde, Tek Eksiği Hangimize Atılacak Nazikçe.
Esiyor Tekerinde Eşekarısı, Hani Avlayacaktı Nerdeyse
Tepeler Esir Hızına, Akıyor Nasıl
Elindeki Honda Activa Neyseki
Hızır Aleyhisselam Nasılsa
Aynı Eşi.
Neyyyyyseeee:))

vaaaayyy beee...dante abimiz bana şiir yazmışşş...
bugüne kadar bana kimse böyle birşey yapmamıştııı.... :rendeer:

duygulandım netekimmm...
fekat ben evli barklı biriyim... :queen: :queen:

duygularınızı lütfen kalbinize gömünüz...
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

ama ante abi seviyonmu sevmiyonmu şiirinden anlamadımm...ayrıca motorum kebapçı activasından değill...innova....reca ederimmm motorumun adını zikrederken besmele çekip esas duruşa geçiniz....çünküm o bir hondaaaaaaaaaaaaaaaa.........

asil bir japon samurayının karakteristik özelliklerini taşımaktadır..

e_erdun abi beni geçerken 140 falan yapıyordun...bu bir mucize tabiki...jınlun nire 140 nire dimi abicim...herhalde motorun gaz telini kopardın...aman metehana geçilmeyeyim diye...

deamon abey geyiği biraz zorlayınca bu çıkıyooo.....idare ettt....

constantıne benyatar görüşelim hayatımmm...

....GEZİMİZİ KISKANANLAR ÇATLASINNN........ :pl:

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1003586

BU LİNKTEKİ MAKİNAMIN TÜM GELİRİNİ ''MOTOSİKLET KULLANICILARI'' ADINA NİJERDEKİ COCUKLARA BAGIŞLAYACAĞIM.

makbuzunu'da jpg formatinda konu dışı bölümünde yayınlayacağım.

lütfen konuyu ve link'i diger motosiklet sitelerine de taşıyın.

kimsenin kafasinda kusku kalmasin diye, arkadaslarla bulusup, bankaya beraber gidip yatıralım.

lütfen herkes bir seyler yapsın...

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1003586

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gurzancığım bukadar şahşavata hiç gerek yok be kardeşim "yaptığın yardımın seninle kalsın" gönlünden ne koparsa eyong kardeşimizin verdiği topikteki hesaplardan birine ekenomi gücünün yettiği kadarını yatır gerisini allaha bırak be kardeşim :rendeer:
gürzancım olaylardanda bukadar etkilenme lütfen :cat:

kendim sahsi yardimimi her daim yapiyorum. mevzu önemli... hepimiz (dünyadaki tüm insanlar) sorumluyuz. dikkat cekmek lazim.
ve, ok yaydan cikti abicim.
dönüs de yok, pismanlikta...
zaten bir ise yaradigimiz yok, bari birseylere vesile olalim.
sevgilerimle... :rendeer:

Burdan arkadaşımıza(Gurzan)teşekkür ediyorum ilgisi sevgisi için!Dostum seni gezilerde görmek isteriz.Seni tanıdığıma sevindim.Gerilmeye gerek yok.Hepinize okuyan herkese selam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok güzelmiş.kısmetse birgünde ben gelirim

zaman makinasını bi bulamadıkkki!! beş yıl önceki geziye gitmek vardı:p
neyse bi pazar gidiilr nasıl olsa

Forumdan Uzaklaştırıldı
zaman makinasını bi bulamadıkkki!! beş yıl önceki geziye gitmek vardı:p
neyse bi pazar gidiilr nasıl olsa

mekan ayn,ı insanlar aynı, içten yanmalı motorlar 300 yıldan beri aynı .gideriz bi ara :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar