yapma arkadaşım ben kendim değiştirdim en fazla 15 dakikalık işi var ne kafa grenajı allahın aşkına
valla ben o gün kuyruğa kadar bütün grenjları çıkartmıştım (temizlemek ve sağlamlık kontrolü yapmak için zira zırıltının sebebini bulacaktım meğer o zırıltı tüm cbrların ön camdan gelen kronik sorunmuş) sonra tekrar topladım o sıra da ampulleri değiştirmiştim o yüzden bana uzun zaman gibi geldi,ön grenajın yandaki siyah plastikleri çıkartınca yapılacağını bilmiyordum dediğim gibi 7 tane beyaz ampul(T10 Concave 12V) takmıştım onu hatırlıyorum...
bilmemek değil öğrenmemek ayıp eğer ampuller patlarsa bu sefer yandan açarım bende:wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:23 ----------
Gösterge panelinin yanındaki siyah kıvrımlı parçaların vidasını söküyorsun. bu parçalar 2 farklı yerden vidalı, ön camdan ve göstergenin yanlarından. bu siyah parçaları çıkarttığında gösterge panelinin şaseye bağlandığı 2 tane somun göereceksin bunlarıda çıkarttıktan sonra gösterge panelini hafifçe çekerek çıkarta bilirsin ama iş burda bitmiyor tabiki. gösterge panelini çektikten sonra kilometre telini bir pense yardımıyla gevşetip çıkartırsan daha rahat şekilde işini yapabilirsin.
bu kadar uzun anlattığıma bakma 5 dakkada sökülüyor![]()
motorun ön granajını çıkartıp takmış olmama rağmen ben bu kadar basit değişebileceklerini akıl etmemiştim:mrgreen: