Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

plakalık demiyor arkadas senin o plakalığı taktıgın büyük plastik parcadan bahsediyor üzerinde sinyalller fln da var :D

anlamadıysan nete plakalık iptalı yaz anlarsın :D:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:03 ----------
Bende ondan bahsediyorum Senın tabirinle büyük plastik çamurluk yani Zeki arkadaşım tamam ?

Son düzenleme:
sinyalsiz sakat, ayrıca sırtın çamur deryası oluyor, kuyruktan içeri su giriyor vs vs. görünüş fen değil ama kesinlikle kuyruksuz, sinyalsiz kullanmayı tavsiye etmiyorum

arkadaşlar size 2 sorum olucak
1-cbr 125 aküsünün özellikleri ne (amperı vs falan)yeni akü alıcam acıl cecap
2-aynı konuyu sohbet köşesine acmıstım ama burayada yazayım dedim,

elinde cbr 125 arka plakalığı olan zevk için söken ama evde atılı duran birisi var sa bana verebilirmi yada uygun fiyata satabilirmi ? malum zevk meselesi ama ben plakalıksız motora bınemem binenede bir şey diyemem tamamen zevk.elinde olup vermek isteyen yada uygun fiyata satmak isteyen olursa özelden yazarsa cok sevinirim.

hangi devirde yaşıyoruzu plakalık nedir yahu ben söktüm attım atmazsam inan gönderirdim ama zaten servise falan gitsen kendileri ücretsiz takar zaten reklamlarını yapıyorsun arabanınki düşmüştü ücretsiz taktılar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 ----------

fearlesboyy : usta sen kuyruğumu diyorsun plakalığımı :)

hangi devirde yaşıyoruzu plakalık nedir yahu ben söktüm attım atmazsam inan gönderirdim ama zaten servise falan gitsen kendileri ücretsiz takar zaten reklamlarını yapıyorsun arabanınki düşmüştü ücretsiz taktılar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 ----------

fearlesboyy : usta sen kuyruğumu diyorsun plakalığımı :)

kuyruk işte ya camurlukla beraber olan belki anlatamamısımdır.sahibi kesmiş sinyalleri istemiyorum.onlar elimde mevcut ücretini ödiycem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:26 ----------

kuyruk işte ya camurlukla beraber olan belki anlatamamısımdır.sahibi kesmiş sinyalleri istemiyorum.onlar elimde mevcut ücretini ödiycem

birde bir şey sorucam gösterge panelindeki lambaları değiştirmek kolaymı zormu? yeri neresi komple göstergeyi mi sökmeme lazım bunu ben yapabilirimiyim.boş lambasıda dahil

birde bir şey sorucam gösterge panelindeki lambaları değiştirmek kolaymı zormu? yeri neresi komple göstergeyi mi sökmeme lazım bunu ben yapabilirimiyim.boş lambasıda dahil

göstergede ki ampulleri geçen yaz led yapmıştım beyaz güzel oldu ama komple kafa grenajını çıkartman gerekiyor ve sonra göstergeyi...el çalışma açısı dar olduğundan zor ve zaman alıyor...7 tane led ampul takmıştım birtek sinyal ışığı orjinal kalıyor çünkü o çift taraflı çalıştığı için farklı bir ampul!boş zamanın yoksa açma derim sonra takması dert olmasın:wiinkk:

göstergede ki ampulleri geçen yaz led yapmıştım beyaz güzel oldu ama komple kafa grenajını çıkartman gerekiyor ve sonra göstergeyi...el çalışma açısı dar olduğundan zor ve zaman alıyor...7 tane led ampul takmıştım birtek sinyal ışığı orjinal kalıyor çünkü o çift taraflı çalıştığı için farklı bir ampul!boş zamanın yoksa açma derim sonra takması dert olmasın:wiinkk:[/QUçok çok sagolasın.ampüller nasıl acaba yani kac amp falan sonra ACMISKEN BU SEFERDE lamba takmadan kapatmayla ugrasmayayım.yok zamanın bol cumartesı pazar tüm gün boşum denerim

göstergede ki ampulleri geçen yaz led yapmıştım beyaz güzel oldu ama komple kafa grenajını çıkartman gerekiyor ve sonra göstergeyi...el çalışma açısı dar olduğundan zor ve zaman alıyor...7 tane led ampul takmıştım birtek sinyal ışığı orjinal kalıyor çünkü o çift taraflı çalıştığı için farklı bir ampul!boş zamanın yoksa açma derim sonra takması dert olmasın:wiinkk:

yapma arkadaşım ben kendim değiştirdim en fazla 15 dakikalık işi var ne kafa grenajı allahın aşkına

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:19 ----------

çok çok sagolasın.ampüller nasıl acaba yani kac amp falan sonra ACMISKEN BU SEFERDE lamba takmadan kapatmayla ugrasmayayım.yok zamanın bol cumartesı pazar tüm gün boşum denerim

karamanda olsa ben yapıveriridim dostum

Yıbır da böyle oluyor cıbırada yakışır :cat:

29zzqq1.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:26 ----------

Gösterge panelinin yanındaki siyah kıvrımlı parçaların vidasını söküyorsun. bu parçalar 2 farklı yerden vidalı, ön camdan ve göstergenin yanlarından. bu siyah parçaları çıkarttığında gösterge panelinin şaseye bağlandığı 2 tane somun göereceksin bunlarıda çıkarttıktan sonra gösterge panelini hafifçe çekerek çıkarta bilirsin ama iş burda bitmiyor tabiki. gösterge panelini çektikten sonra kilometre telini bir pense yardımıyla gevşetip çıkartırsan daha rahat şekilde işini yapabilirsin.

bu kadar uzun anlattığıma bakma 5 dakkada sökülüyor :)

Arkadaşlar ankarada olupta altınparktaki motosiklet fuarına giden var mi? Acaba 2011 model motosikletler mi tanıtılacak? Gidip gören varsa yazarsa sevinirim...

Arkadaslar bugun ıtıbariyle 2006 model Siyah bi cbr 125 im var hepinize kazasız belasız surusler

Gösterge panelinin yanındaki siyah kıvrımlı parçaların vidasını söküyorsun. bu parçalar 2 farklı yerden vidalı, ön camdan ve göstergenin yanlarından. bu siyah parçaları çıkarttığında gösterge panelinin şaseye bağlandığı 2 tane somun göereceksin bunlarıda çıkarttıktan sonra gösterge panelini hafifçe çekerek çıkarta bilirsin ama iş burda bitmiyor tabiki. gösterge panelini çektikten sonra kilometre telini bir pense yardımıyla gevşetip çıkartırsan daha rahat şekilde işini yapabilirsin.

bu kadar uzun anlattığıma bakma 5 dakkada sökülüyor :)

Usta yarın yapıcam bunu. Zaten daha önceden far ampülünü değiştirmek için ön kafayı sökmüşlüğüm var. Bu ampüller normal elektirilçilerde satılan ledlerden mi? Onur35'in dediğine göre 7 taneymiş.

Son düzenleme:
vallahi saymadım ama bir hayli fazla lamba var. dipsiz soketli ampul hepsi. ben mavi ampullerden taktım ama pek etkili olmadı. parlak beyaz bulabilirsen daha iyi olacaktır.

Beyler yenı aldıgım motorun ılk sahıbı radyatöre fazla antifiriz az su koymus ve bu yuzden hararet cızgısı her zaman en basta kalıyor yanı sanırım motor cok gec soguyor ve hararet gostergesıde calısmıyor lampası patlamıs ve dedıgım gıbı hep en basta beklıyor Bunun lambasını tam olarak neresınden degıstırebılırım kafasını sokmemmı gerekıyor ve bu radyator sorun olurmu beyler ?

selam arkadaşlar. ön fren hidroliğinin seviyesi nerede olmalı göstergede benim neredeyse o yuvarlak göstergenin altında sizce hidrolik ekletmeli miyim?

motorun boşta çalıştığı devir yani... bende bahçeli tarafındayım... altınparka yakınsan gezeriz motorla...

vala pek dikkat etmedim ama 2000 devirde falan ısıtıyorum biraz zaten gazı açmassam stop ediyo rölantide.bu arada yakın sayılırım altınparka takılırız güzel olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar