Evet istemiyorlar.
Size borcu harcı hakkında bilgileri veriyorlar.Hatta aracın muayenesi yapıldı yapılmadı bilgisinide veriyorlar.
Ücret olarak sadece 70TL. Emniyetten ruhsattı 15 gün içerisinde almassanız 16.gün postayla ev adresine gönderiyorlar.Gidip alırsanız ekstra bir ücret ödemiyorsunuz.
ücret 35ti 70mi oldu ?
ücret 35ti 70mi oldu ?
ücret 35ti 70mi oldu ?
ruhsat yaprağı değişimi ücreti olan 46 tl yi notere veriyorsunuz.
noter sorgulama yapıyor ve borç varsa direk mtv borcunuz var yazısı çıkıyor, işlem yapamıyorlar. geçen ben araba satarken başıma geldi. bu durumda da vergi dairesine gidin diyor. Allah'tan bilen biri vardı da orda trafik cezasından da olabilir dedi. gelirler.gov.tr'den bakınca 2006 yılından trafik cezasını ve 3'e katlamış olduğunu gördük. aradan 4 sene geçince işliyorlar nedense? neyse, onu internetten yatırınca sıkıntı kalmadı. başınıza böyle bişey gelirse aklınızda olsun. vergi dairesine gitmeden bi internetten sorgulayın.
5 sene geçince evrak takipsizlikten işlemden düşüyor,ve faiz işlemiyor.onun için 4 sene dolmuşken işleyen bütün faizleri alıyorlar.
şimdi ben gitsem notere motoru üstüme alıcak olsam motorun vergi borcunu trafik cezalarını yada muayene sorun olmadan üstüme alabiliyormuyum.....
şimdi ben gitsem notere motoru üstüme alıcak olsam motorun vergi borcunu trafik cezalarını yada muayene sorun olmadan üstüme alabiliyormuyum.....
Borcu yoksa muayenesi varsa alırısın. Noter sistemden görüyo herşeyi, borcu varsa ödemenden olmaz.