valla abi şimdi bende deneyeyim diomama bi yandanda denemek istemiyorum cunku bnm eski cup ta denedik bi .oka yaramadı 
yok daha hiç motora binmedim alma amacımda sezonu ngeçirip 2000 tl ye satıp bi apachi yada askerden gelince bi gtr 250 düşnüyom anlıcan biraz karmaşık.motor yag yakmıyor ama çalışması bana biraz dengesiz gb geldi bilemiyorum tam incelemedim anca binice anlaşılırki beni en cok kasan 32.000 de krank bir japon malında nie değişsin ne yaptıkı krakı zorladı kendisi bişi yoktu sadece ses yapıyodu dedi.
unıgue napalım cıakrılımmı katalizörü sence ? değermi?
Kendin bilirsin.Bir küçük parça zaten 5 lt lik yağ tenekelerınden bi parça kes onu makasla katalizorun oraya uydur o kadar.
Bana azaldı gibi geldi yedek depodan sonra 30 km gezdım daha bitmedi benzin bunun arasında 2 kişi dağa cıkmak var![]()
2 lt değil mi yedek 50-60 km gidilir zaten...
resmi olarak her 6000 km de bir bakım yapılması gerekli
1000,6000,1200,1800,2400 bakımları var ve yıllık bakımıda var bu bakımları kafana göre yaptıramazsın servislikler bu iş içindir. garanti el kitabında her bakımdan sonra servis kaşesi vurulması gerekli ki garanti kapsamına çıkmasın tamirciye götürebilirsin motoru ama elletemezsin yani servis bunu farketmemeli sorun halinde seni suçlayarak garanti sözleşmeni bitirebilir isterse.
yedek ile 85 km civarı gittim ve tamamen benzin bitmişti.hatta depo kapağını açıp üfledim(bu sitedeki bi arkadaşın taktiğiydi1 km daha gidip benzinliğe attım kendimi...yani demem o ki yedek depoyu zorlayın gider 80-90 km full sıfırlanana kadar...
bu arada bu akşam çok adetim olmamasına rağmen göksu gölünden çıktıktan sonra istanbul yoluna bağlanırken ki o muhteşem düzlükte dayanamadım verdim arpayı ybr ye
sonuç: yaklaşık 9700devirde 117-118civarı bi hıza ulaştım elimdeki gaz bitti 3-4 dk civarı bu şekilde gittim daha da güç üretmedi alet...hayır o değilde hala titreşim yok o hızda bile ayıp dedim diğer titreyen motorlara karşı ayıp kardeşim![]()
X-Fi çok teşekkür ederim abi sağolasın. Ben Konyada kullanacağım motoru. Eğer sıfır Yamaha alırsam ki Ankaradan almak zorundayım, Servis için Ankaraya mı getirmek zorundayım o zaman ? Servis yok çünkü Konya da ? Ne yapayım arkadaşlar bir akıl verin...
iyi yapmişsin öbür tarafta o makinain hakkını nasıl ödeyeceksin:queen::queen: