Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bak yamaha servislerine Konyada olması lazım..?:bounce:

Abi bu belddeyama bıraktı ya daha Konya da bayi bile yok. Zaten japonlar satış-yedek parça ve servisi aynı firmaya veriyorlarmış. Bende alacaksam mecburen Ankaradan alacağım. Ama sürekli Ankara ya getirip servise sokmakta yorar adamı. Bu yamaha bana zorla Cbf aldıracak yavvv.:pr:

Honda varsa cbf al oda güzel alet valla.

Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)
uniqe, moto-x, zaferkarizma

oo hoşgelmişsin üstad buyur :cherry::cherry:

Honda varsa cbf al oda güzel alet valla.

Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)
uniqe, moto-x, zaferkarizma

oo hoşgelmişsin üstad buyur :cherry::cherry:

üstad derken :) dostum yamaha servisi yok ise honda servisi varsa kesinlikle honda al hiç olmassa servis sıkıntısı cekmessin.

Abi bu belddeyama bıraktı ya daha Konya da bayi bile yok. Zaten japonlar satış-yedek parça ve servisi aynı firmaya veriyorlarmış. Bende alacaksam mecburen Ankaradan alacağım. Ama sürekli Ankara ya getirip servise sokmakta yorar adamı. Bu yamaha bana zorla Cbf aldıracak yavvv.:pr:

İlginç gerçekten..Valla herşeyde bir hayır vardır..Honda cbf de güzel..
Zevk meselesi yani..Bana çok çekici gelmiyor... Ama servis için gelinmez..doğru.. Peki daha yakın bir ilde yok mu ?

kullanıcı kitabına baktım konyada servisi yok yamahanın :queen: ybr den geçtim konya halkı hiçmi yamaha motor kullanmıyor büyük ayıp firmaya cbf al aynı tadı vermez ama güzel motor bindim biliyorum :cat:

nistelrooney bulundugun yerde honda servisi varsa direk git cbf 150 al.Burda herkeze kendi motoru hos gelir.Hatta ybr ye dil uzatip parayi ayarlayip ilk isi ybr almak olan insanlar tanidim.cbf 150 cok kullanmadim sadece hirkil (Faruk abi) nin makinasiyla bir tur attim.Bakimlari ybr den biraz daha maliyetlidir fakat konforu yeter.
Almadan once ikisinide kullan demek istedigimi anlicaksin.

nistelrooney bulundugun yerde honda servisi varsa direk git cbf 150 al.Burda herkeze kendi motoru hos gelir.Hatta ybr ye dil uzatip parayi ayarlayip ilk isi ybr almak olan insanlar tanidim.cbf 150 cok kullanmadim sadece hirkil (Faruk abi) nin makinasiyla bir tur attim.Bakimlari ybr den biraz daha maliyetlidir fakat konforu yeter.

toprağım cbfin bakımları ybrden pahallı değil:)herşeyı ucuz ucuz ybre gibi..:cat:

toprak ben ogrenci adamim 1litre yerine 1.5 litre yag koymak bile bana pahali geliyor.2 yil sonra hayirlisiyla meslege gectigimde boyle sikinti olmayacak.Kendi parasini kendi kazananlar icin cbf daha mantikli bence artik
Motorumu sevmiyor degilim kimse yanlis anlamasin tas gibi motor.Fakat dedigim gibi ybr den inip cbf kullandigimdan belli cbf nin tercih edilmesi gerektigini dusunuyorum.Tip ve durus olarakta yanyana durdugunda ybr cok ciliz. (Telefondan yaziyorum bazi harfleri kullanamiyorum.)

toprak ben ogrenci adamim 1litre yerine 1.5 litre yag koymak bile bana pahali geliyor.2 yil sonra hayirlisiyla meslege gectigimde boyle sikinti olmayacak.Kendi parasini kendi kazananlar icin cbf daha mantikli bence artik
Motorumu sevmiyor degilim kimse yanlis anlamasin tas gibi motor.Fakat dedigim gibi ybr den inip cbf kullandigimdan belli cbf nin tercih edilmesi gerektigini dusunuyorum.Tip ve durus olarakta yanyana durdugunda ybr cok ciliz. (Telefondan yaziyorum bazi harfleri kullanamiyorum. )

valla aynen bende öyleyim toprağım haklısın ama beni hiçbişekilde zorlamadı cbf ybrde alsam aynı masrafı yapıcaktım bunlar benzer motorlar zaten ama aralarındaki konfor ve tip benim için önemli...ve cbf 1 litre yağ alıyor zaten 1.5 değil:cat:bende akyazılıyım bu arada:)bilirsin oraları:)

Motorumu sevmiyor degilim kimse yanlis anlamasin tas gibi motor.Fakat dedigim gibi ybr den inip cbf kullandigimdan belli cbf nin tercih edilmesi gerektigini dusunuyorum.Tip ve durus olarakta yanyana durdugunda ybr cok ciliz. (Telefondan yaziyorum bazi harfleri kullanamiyorum.)

+1000 Evet aynen katılıyorum cbf çok güzel bi motor ybr yoksa cbf rahatlıkla alabilirsin aynıdır hatta biraz daha naked tarzıdır.Hatta honda ilk getirdiği zamanlar sitesinde naked kategorisindeydi.

+1000 Evet aynen katılıyorum cbf çok güzel bi motor ybr yoksa cbf rahatlıkla alabilirsin aynıdır hatta biraz daha naked tarzıdır.Hatta honda ilk getirdiği zamanlar sitesinde naked kategorisindeydi.

remen burayı cbf 150 topiğine ceviridniz yahu..kötüdüür o kötüü:queen: hacı abi naked degil enduro sınıfındaydı:cherry: Konyada bayi yoksa ankaradan br kerelik alınız bakımlarını mahallenizdeki bisikletçiye yaptırabilirsiniz :rendeer::wiinkk::cat:

ybr yi de cbf i de bilen biliyor... her şey ortada kendinizi kandırmayın.. rahat ama dayanıksız bir cbf im olacağına rahatsız ve sağlam bir ybr m olsun...

ybr yi de cbf i de bilen biliyor... her şey ortada kendinizi kandırmayın.. rahat ama dayanıksız bir cbf im olacağına rahatsız ve sağlam bir ybr m olsun...

aynen katılıyorum ramço ya...

konyada bayi olmasına gerek yok zaten artık yetkili bayi yok yamahada şu an...herkes muallakta ben de bakımlarını bildiğim güvendiğim ustaya yaptırıyorum yemişim kaşesini imzasını...

konyada yamaha, honda vs.. zor bulursun alayı çin malı kullanıyo daha çok da eski tip vitessiz 28jant bisiklet kullanıyo insanlar çünkü memleket paso düz bir tane yokuş yok meram tarafını saymazsak:))

remen burayı cbf 150 topiğine ceviridniz yahu..kötüdüür o kötüü:queen: hacı abi naked degil enduro sınıfındaydı:cherry: Konyada bayi yoksa ankaradan br kerelik alınız bakımlarını mahallenizdeki bisikletçiye yaptırabilirsiniz :rendeer::wiinkk::cat:

Nakeddi abi çok araştırdım ben bunu :)

bu arada bu akşam çok adetim olmamasına rağmen göksu gölünden çıktıktan sonra istanbul yoluna bağlanırken ki o muhteşem düzlükte dayanamadım verdim arpayı ybr ye:)

sonuç: yaklaşık 9700devirde 117-118civarı bi hıza ulaştım elimdeki gaz bitti 3-4 dk civarı bu şekilde gittim daha da güç üretmedi alet...hayır o değilde hala titreşim yok o hızda bile ayıp dedim diğer titreyen motorlara karşı ayıp kardeşim:)

vayy...ıkınarak 117-118 mi...yuh...sen daha iyi bilirsin motorunu benzincilere bıraktığın günleri...:p bak Newceriye sor düzlükte enb kral rüzgarda 120 yapıyor...

2008 ybr ile çok defa ölçtüm Yedek depoyla 70 km civarında gidiyor. Kitapcığında 3 Lt yedek denmesine rağmen yedek 2 lt civarında.

lastik işi noldu aga...

aga bu samimi düşüncenden dolayı seni tebrik ediyorum...eyyamcılık yapmıyorsun korkmadan gerçekleri yazmışın...işçiliği zayıf olabilir kronik sorunlrıda olavbilir ama tok stili yeter...her cüsseye uyum sağlar ciğeride guvvatlıdır...torku yeter...ybr anca sahibini çeker artcı aldınmı yalan olur...

kanka yapma etme cbfin bariz üstünlükleri var...bu benimde üzerinde sık durduğum kronik sorunlarına rağmen...80 kilo ve 1.75 üzerindeyseniz tercihiniz kesinlikle cbf olmalı....heleki artcınız sürekli varsa ybr yalan olur...

vayy...ıkınarak 117-118 mi...yuh...sen daha iyi bilirsin motorunu benzincilere bıraktığın günleri...:p bak Newceriye sor düzlükte enb kral rüzgarda 120 yapıyor...

lastik işi noldu aga...

aga bu samimi düşüncenden dolayı seni tebrik ediyorum...eyyamcılık yapmıyorsun korkmadan gerçekleri yazmışın...işçiliği zayıf olabilir kronik sorunlrıda olavbilir ama tok stili yeter...her cüsseye uyum sağlar ciğeride guvvatlıdır...torku yeter...ybr anca sahibini çeker artcı aldınmı yalan olur...

kanka yapma etme cbfin bariz üstünlükleri var...bu benimde üzerinde sık durduğum kronik sorunlarına rağmen...80 kilo ve 1.75 üzerindeyseniz tercihiniz kesinlikle cbf olmalı....heleki artcınız sürekli varsa ybr yalan olur...

bize galite lazım gardaş kalıp cüsse çin malındada var napiyim kalıbı heryerşnden ses geldikten sonra:mrgreen::mrgreen::cherry::queen: hacı abi senin cbf e 2 bin gayme keş oğlu keş para verseler verirmisin :cherry::)

hüüüü 2 dk da harcadınız bizim motorları ybr nin tipi cbf nin konforu var artçi varsa cbf dah iyi çeker doğrudur ybr de biraz daha fazla benzin yakıyosunuz ama her yokuşu çıkıyor sonuçda dağ tepe uzun yol çıkarken tek kişi olmakta yarar var motorun sağlığı açısından 150 lerinde bifarkı olmalı zaten hem kimse ybr almazsa bizim motorlar kıymetlenir daha iyi cbf alsın herkez :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar