hocam biliyorum kadir ustayı az gitmedim runner180 için oraya ama araya bir takım olaylar girdi kendi ustama gidiyorum artık, garantisinden bile çıkaracağım motoru, 12.000 bakımı için 500 lira fiyat veriyorlar yetkili servisler neymiş garanti kapsamından çıkarmış başkası yaparsa, geçen sene ön panel gösterge tarafı su aldığından dolayı ferco servisine götürdüm, elemanlar gösterge etrafına silikon çekmiş bakım yapmışlar 110 lira fatura çıkardı, kardeşim bu garantili ürün nedir dedim, kulanıcı hatası dediler benim ne işim olur göstergeyle panelle resmen sömürüyorlar adamı motora bineceğine pişman oluyor insan böyle zihniyetler yüzünden
![]()
Arkadaşlar resimde yeşil bölgedeki hava kapakçığı ve kırmızı bölgedeki yan grenajı arıyorum..fiyat aralığı konusunda bilgisi olan var mı ?
Herkese merhaba..
Arkadaşlar Piaggio Fly 100 alma arefesindeyim...
Bilgisi olanlar varsa yardımlarını bekliyorum.
Teşekkürler...
Arkadaşlar bende kışa doğru düşünüyorum, tavsiye eder misiniz_? nasıldır_? Güzel havalarda günde 150km yapmayı düşünüyorum Hadımköy Bostancı.
Zealist yeşil çizgilerle gösterdiğin kapağı alışveriş sitelerinde bulabilirsin 50tl. ben değiştirdim.
Arkadaşlar 2006 gilera runner vxr200 sahibiyim motoru yeni aldım. Yağmurda motorumu çalıştırmayı denediğimde tahmini 15-20 dk. uğraşmam gerekiyor marş almıyor.
Ayrıca yoldaki en ufak bir su birikintise girsem bile motor öksürüp stop ediyor. Güneşli/kuru günlerde hiçbir sorun yok, canvar gibi gidiyor ama ne zaman motor suyu görse çalışmamakta ısrar ediyor.
Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır? bu motorlarda kronik bir sorun mudur?
Az çok birşeyler öğrenip motoru o şekilde ustaya götürmek istiyorum...
Cevaplarınız için şimdide teşekkürler...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...amen-orjinal-daha-11-500-km-de-skipper/detay/
merhaba arkadaşlar acil yardım bu motoru almayı düşünüyorum. sizce buna değer mi?
arkadaşlar Piaggio fly 100 modelinin beyazı sadece bu yaz gelmiş... şimdiki Fiyatı 3800 kışa doğru 2.el olarak illakide BEYAZ olsun istedğim için 2000liraya bulmam bir hayal mi_?
Sorun çıkaracağını sanmıyorum ama bence o yaşta ve km'de bir motor almayın. Geçen sene 2004-2005 model 10bin km'de Skipper'lar dolaşıyordu 2500TL civarına, bu sezon fiyatlar yükselmiş gözüküyor, ben olsam onlara inat başka modellere yönelirdim...
Üzgünüm ama hayal gibi gözüküyor , 2000TL'ye değil 2010 model Beyaz, eski kasa yüksek km'li bir FLY bile ancak bulunabiliyor![]()