Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar sizden ricam cok dikkatli surelım motorlarımızı lutfen

dun arkadaşımı memlekete gondermek için terminale gidiyordum birde ne goreyım bir cbr ama dagılmış arabayla carpısmıslar cbr on taraf bitmiş grenajlar mahvolmuş radyator olmuş arabanın ise on kaptu cok kotu tampon yok Allahtan orda bi kask gordum ama inş kafasında takılı iken yapmıstır kazayı ayakkabıları hala ordaydı fotograflarını cektım motorun ama atamadım ama dikkatımı ceken motor 24000de ve on lastık kabak dişleri yoktu galıba suc motorcu arkadasımızda ama cok uzuldum.Allah şifa versın

lutfen mont dizlik onlar olmasa bile kaskımızı takalım ve dıkkatlı surelım

arkadaşlar bugün 3.vitesle yokuş yukarı 80le falan çıkarken motor hafif tekler gibi oldu gazı kesti bi ara tekrar verdi tabi bunlar 1,2 sn içinde oldu acaba sorun nedir? teklemesi normal midir?

arkadaşlar yarın ön arka yeni lastik sipariş vericem, tavsiyesine ihtiyacım var.

model olarak Pirelli sport demon, MT 75 (şu anki arka lastiğim bundan) yada Metzeler ME 22 düşünüyorum.

tavsiyeniz nedir?

2008 1453km de 3600 e aldım bir honda bayisinden

valla akrdesım hoşgeldın ilk önce hayırlı olsun kazasız belasız kullan benımkıde 2009 7 bınde aldım 4 e aldım gercekten cok iyi almısın ..

arkadaşlar bende dun kurban kestim bitane adaklık kanınıda sürdüm plakalığa tekerlere felan ALLAH'ım kazadan beladan nazardan saklasın

bide bursada biyer acılıor motor aksesuar satan biryer baya ındırım var 11 12 13 tarıhlerınde oraya gideceğim birşeyler alacağım tank ped jant şeridi felan baska bi fikri olan şunuda al şunuda alsan iyi olur bunuda tak bence diyebıleceğiniz neler var gittimi bursaya bare hepsini halledeyim diyorum teşekkürler herkese :)

valla akrdesım hoşgeldın ilk önce hayırlı olsun kazasız belasız kullan benımkıde 2009 7 bınde aldım 4 e aldım gercekten cok iyi almısın ..

arkadaşlar bende dun kurban kestim bitane adaklık kanınıda sürdüm plakalığa tekerlere felan ALLAH'ım kazadan beladan nazardan saklasın

bide bursada biyer acılıor motor aksesuar satan biryer baya ındırım var 11 12 13 tarıhlerınde oraya gideceğim birşeyler alacağım tank ped jant şeridi felan baska bi fikri olan şunuda al şunuda alsan iyi olur bunuda tak bence diyebıleceğiniz neler var gittimi bursaya bare hepsini halledeyim diyorum teşekkürler herkese :)

elcik ve buff mutlaka al

Bence o indirim varken montu felanda al.
TAg pad'ide gösterdiğim Türk Bayrağını al çok harika olur Salih :)
çok sağol, motor vardı bende de siteye yeni üye oldum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:04 ----------

Uploaded with ImageShack.us
Aynalar ve ön sinyaller çok harika olmuş nerden aldınız acaba ?

kardeş ismini vermeyeyim de hem tanıdık, daha önce de dayımlar motor almıştı hem de piyasadaki en etkin bilinir honda bayisi.

3600 tl lik bir motor için kazalı ya da düşmüş bir motoru satmaz herhalde koca bayi.
bu motor olmasaydı yine oradan 2007 7000km de kazasız motoru 3000 e alacaktım.

iyi almışsın motor bu gidişle nazara gelecek allah nazardan korusun usta güle güle kullan :)

Bence o indirim varken montu felanda al.
TAg pad'ide gösterdiğim Türk Bayrağını al çok harika olur Salih :)

Aynalar ve ön sinyaller çok harika olmuş nerden aldınız acaba ?

aynalar, ön sinyaller ve elcikler eminönünden, ama hangi dükkan bilmiyorum çünkü motoru bi arkadaşıma verdim o gidip taktırdı, isterseniz öğrenirim adresini, sinyaller orjinalinden çok daha küçük ve estetik, elcikler silikon ve orjinaline göre daha az yoruyo bunlardan bulamazsanız harris de öneririm, aynalarda orjinalinden daha kısa, tank pedi de honda bayiinde taktırdım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:46 ----------

çok temiz maşallah maşallah

teşekkür ederim.

motorun güzelmiş gerçekten "Norick Abe"..özenle baktığın belli.. galiba '08 model ve kaç binde km si sorması ayıp? sonradan taktırdığın parçaların adreslerini öğrensek iyi olcak..bir çok arkadaş şimdiden başlamış herhalde.:) heryerde de kaliteli parça bulmak kolay olmuyor çünkü.kazasız belasız sürüşler :)

arkadaşlar bugün 3.vitesle yokuş yukarı 80le falan çıkarken motor hafif tekler gibi oldu gazı kesti bi ara tekrar verdi tabi bunlar 1,2 sn içinde oldu acaba sorun nedir? teklemesi normal midir?

normal, yokuş çıkarken 1. ve 2. vitesi kullanmalısın, bu viteslerde tork daha yüksek.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:10 ----------

motorun güzelmiş gerçekten "Norick Abe"..özenle baktığın belli.. galiba '08 model ve kaç binde km si sorması ayıp? sonradan taktırdığın parçaların adreslerini öğrensek iyi olcak..bir çok arkadaş şimdiden başlamış herhalde.:) heryerde de kaliteli parça bulmak kolay olmuyor çünkü.kazasız belasız sürüşler :)

motor 2005 model ve 26bin kmde, sonradan taktırdığım parçaların adresini akşam yazıcam çünkü arkadaşım taktırdı eminönünde bir motorcudan, ama tank ped orjinal honda, HRC yazılı olan modeli, elcikte HARRIS almanızı öneririm benimkiler sadece honda yazılı silikon elcik, önceden HARRIS de kullandım çok iyidir heryerde bulabilirsiniz diye söylüyorum, bunlara ek olarak resimde görünmeyen küçük plaka var onuda netten sipariş verip çift taraflı bantla kendim taktım bi önceki sayfadaki resimde biraz gözüküyo.

Son düzenleme:
beyler motorum özellikle sabahları kalkıştan bir süre sonra 1. vitese geçirdiğimde ya da boşa aldıktan kısa bi süre sonra stop ediyor,bir süre sonra düzeliyor bu ama sizce normal mi bu?daha soğuk havalarda bile yapmazdı bunu sizce nedeni ne olabilir?

beyler motorum özellikle sabahları kalkıştan bir süre sonra 1. vitese geçirdiğimde ya da boşa aldıktan kısa bi süre sonra stop ediyor,bir süre sonra düzeliyor bu ama sizce normal mi bu?daha soğuk havalarda bile yapmazdı bunu sizce nedeni ne olabilir?

normaldir... rölanti devrin kaç bu arada... ankaranın neresindensinn...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar