saolun hocam bilgiler için peki hocam bu 2010 scooterler tek kişilk olcakmış mesala 125 zn nın ruhsatında 1 kişi lik yazıor sizce bu drum dogrumu ?
arkadaşlar hakkaten yAAA bu 3 temmuzdaki ehliyet sınavına girebilmek için en son kayıt tarihi nedirr:? bileniniz var mı? yardımcı oluRsanız çOk sevinirim..
@hllmr
MEB 40 tl'lik harç için bugünün son gün olduğunu söylemişlerdi bana sürücü kursundan. Halkbank'ın kapanmasına 3 dakika kala yetişip yatırdım ben de. Diğer belgeleri bir hafta içerisinde getirebileceğimi söylediler. Umarım pazartesi de alım yaparlar da sorun yaşamazsın
Bende 3 temmuzdaki sınava giricem ve yarın kayıt olmaya gidiyorum.
Yazınızı okuyunca kan beynime sıçradı. Bugün sondu sınav ücretinin yatırılması falan diye yazmışsınız.
İnsanları yanlış yönlendirmeyin lütfen.
SINAV HARCININ SON YATIRMA TARİHİ 11 HAZİRAN'dır.
Son bir dipnot; Kursların son kayıt tarihi genellikle 7 Haziran...
Bende 3 temmuzdaki sınava giricem ve yarın kayıt olmaya gidiyorum.
Yazınızı okuyunca kan beynime sıçradı. Bugün sondu sınav ücretinin yatırılması falan diye yazmışsınız.
İnsanları yanlış yönlendirmeyin lütfen.
SINAV HARCININ SON YATIRMA TARİHİ 11 HAZİRAN'dır.
Son bir dipnot; Kursların son kayıt tarihi genellikle 7 Haziran...
@ertanos hocam varyAa müthiş bi bilgi vermişşsin!! Allah senden razı olsun:mrgreen: bi sorum daha olucak sana, ben şimdi sınava Mersinde giricem, ama Mersine daha gitmicem 1 hafta daha Denizlideyim. MEB' e yatırılacak olan sınav ücretini buradan yatırabiliyormuyum? herhangi bir bilgin var mı:silent::silent:?
selam arkadaşlar
yaklaşık 2 haftadır bebeğimle şehir turu atmamıştım dün akşam arkadaşlar aklıma girdiler sağolsunlar 3 motor çamlıcadan çıktık beykoza gectik.. orda iki çay faslından sonra arkadaşın yeni aldıgı KGS'yi ıslatmak amacıyla 2. köprüden etiler akmerkez arnavutköy bi baktım kuruçeşmeye inmişiz pek fazla durmadık ordan ortaköye geçtik balmumcuya çıkıp 1. köprüden üsküdara geçtik çamlıcaya döndüğümüzde yaklaşık 40 km yapmıştık depoda çok az benzin vardı yola çıkmadan 10 tl benzin aldım döndügümde ibre ilk çıkış göstergesine yakındı.. yakıt sarfiyatını pek hesaplamıyorum 10 tl ye istanbul turu yaptık... bedava desek yeridir.. bir de bizim motorlar km'yi de fazla hesaplıyor haberiniz olsun arkadaşın hondası 37 km yapmıştı bizimki tam 40 km hesapladı.. yani bi 3 km falan fazla gösterdi.. uzun yol yaptıkça motora olan güvenim de artıyor.. ön gövdesi geniş oldugu için köprüde savurma yapar diye düşündüm ama hiç öyle bişey olmadı gayet rahat gectim hatta 2. köprüye girmeden biraz geride 115 km gördüm köprüde yavaşladım..
QUOTE]
Yanlış anladıysam kusura bakma ama 40 Km.de 10 Tl yakıt biraz fazla geldi bana bu hesaba göre km.de 0,25kr yakmış biraz fazla değilmi acaba ben yazıları yanlışmı anladım :silent:
bütün 125 zn'cilere slm olsun aranıza bi kardeşiniz daha eklendi,bu forum'dan gerçekten çok faydalandım ve bilgilerinizle dahada faydalanacağım,hepinize teşekkürler.ayrıca hiç düşünmezdim "dondurmam gaymak"taki motorun bigün benim olacağını
henüz 200. km'deyim max. 60 yapıorum şu anda herşey yolunda gözüküyor,inş. her zaman böyle olur.herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum kalın sağlıcakla...