kymco super8 ve straight 150

kymco fiyatlara zam yapmış. ybr ile straigt 150 nerdeyse aynı fiyat yuh derim artık.

kymco straight 150 hakkında

Arkadaşlar merhaba;
bu cihazdan bende aldım(straight 150) yaklaşık 3 ay kadar oldu 1700 km de 2.el olarak aldım. aldığım vatandaş kullanamamış bu motoru alışamamış yani :)
bu cihazdaki izlenimlerimi paylaşayım sizlerle
1- seri bir cihaz
2- 100 km hızla rahat bir yolculuk yapılabilir
3- max hız düz yolda 110 km hıza ulaşıyor
4- arka dişli 41 di ben 39 taktım ve titreşimi fark edilir derecede azaldı ve performansı bana göre daha iyi oldu düşük viteslerde daha hızlı gidiyor çünkü
5- dişli değişiminden sonra rampalarda azda olsa performans düşüklüğü oldu ama kesinlikle rahatsız edici bir performans düşüklüğü değil tabiki
6- yakıt 1km ye 10 kr yakıyor benzin litresi 3.75 tl. uzun yol kısa yol fark etmiyor benim ölçümlerime göre buda beni şaşırttı çünkü uzun yolda daha az yakması gerekiyordu ama neyse...
kısacası ben motorumda çok ama çok memnunum uzun yolada gözüm kapalı çıkarım bu cihazla.
cup modeli alacak arkadaşlara ısrarla öneririm

bu arada ad-soyad Hakan ÖCAL

asm

Arkadaşlar merhaba;
bu cihazdan bende aldım(straight 150) yaklaşık 3 ay kadar oldu 1700 km de 2.el olarak aldım. aldığım vatandaş kullanamamış bu motoru alışamamış yani :)
bu cihazdaki izlenimlerimi paylaşayım sizlerle
1- seri bir cihaz
2- 100 km hızla rahat bir yolculuk yapılabilir
3- max hız düz yolda 110 km hıza ulaşıyor
4- arka dişli 41 di ben 39 taktım ve titreşimi fark edilir derecede azaldı ve performansı bana göre daha iyi oldu düşük viteslerde daha hızlı gidiyor çünkü
5- dişli değişiminden sonra rampalarda azda olsa performans düşüklüğü oldu ama kesinlikle rahatsız edici bir performans düşüklüğü değil tabiki
6- yakıt 1km ye 10 kr yakıyor benzin litresi 3.75 tl. uzun yol kısa yol fark etmiyor benim ölçümlerime göre buda beni şaşırttı çünkü uzun yolda daha az yakması gerekiyordu ama neyse...
kısacası ben motorumda çok ama çok memnunum uzun yolada gözüm kapalı çıkarım bu cihazla.
cup modeli alacak arkadaşlara ısrarla öneririm

bu arada ad-soyad Hakan ÖCAL

Agility ile performans ve yakıtı aynı demek ki Straight 150'nin

Benim motor da km'de 10 kuruş yakıyor. (100 km'de ort. 2.7 lt aşağı yukarı)

Ben de uzun yola çıktığımda motor epey yakmıştı.

Tabi yer yer gaz kolunu tam çekip gidince motor son performans haddinde gidiyor ve bu da fazla yakıt olarak dönüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar