ben kullanıyorum kullandığım lens aylık lens normal kullanımda yani motorsiklet kullanmasam sanki lens kullanmıyorum rahatlığını hissettiriyor bana ama motorda haliyle vizor açıksa misal lensimi 1 ay sorunsuz kullanıyorsam bu şekilde 3 hafta sonra kayma,kuru kalma sorunu oluyor lens olmadan zeten önümü göremiyorum lenslerim numaralıtek zararı tuzgardan kuruması bunun onlemi ya hep kapalı vizor yada gözlük:cat:
aniden arkama falan bi bakayım dersen uçabilir de![]()
saolun bilgiler için benim gözlüğüm var ama takmıyorum numarası düşük tabi takınca hayata daha bi kaliteli bakıyorumLens alcam bi deneyelim artık motorda
![]()
gözlük kullanımı işkence ama eğer gözlerin numaralı ise bence lens al bende başta senin gibiydim hayatta çok detayları kaçırıyosun gezdiğin yerler daha bi değişik geliyo gözüneönerdiğim lensi kullanabilirsin:cat:
motosikletle beraber rahatlıkla lens kullanabilirsiniz. Fakat, nasıl lens olmayan göze vizör yokken çöp böcük kuş falan kaçabilirse lens olan göze de kaçabilir. O yüzden zaten motora bindiğinizde vizörü de kapatınız. Daha önemlisi bir göz doktoruna danışıp lens alınız. Çünkü allerji gibi yan etkileri olabildiği gibi uygun dereceyi bulmak da önemli oluyor.