Oooo birkaç gün giremedim, topic almış başını yürümüş.
Yeni gelen 600F sevdalısı arkadaşlara tekrar selamlar.
Temel yeni makinan hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.:rendeer:
Bizim motorlar ikiz oldu desene.
Online kullanma kılavuzu yok bildiğim kadarıyla malesef, olan arkadaşlardan fotokopi çekilebilir belki?
Saati ayarlamak için düğmelerin ikisine birden basıyorsun ve saat yanıp sönmeye başlıyor. Yanılmıyorsam üstteki düğmeye bastıkça saat ilerliyordu, saat kısmıyla işin bittiği zaman diğer düğmeye basıp dakikayı aynı şekilde ayarlıyorsun ve işin bittiğinde tekrar diğer düğmeye bastığında yanıp sönme sona ererek saat ayarlanmış oluyor.
Selam Bora, bu makinalarda triger kayışı yok, onun yerine egzantrik zinciri var. Bildiğim kadarıyla 26,000 km'deki bakımda sübap ayarı yapılırken kontrol edilmesi gerekiyor.
Gökhan'cım ben Pazar günü çalışıyorum maalesef, bu nedenle kendi adıma katılamayacağımı üzülerek bildirmek isterim.
18 yaşında çok genç bir arkadaşımız, umarım bazı şeyleri öğrenip bilinçlenir ileride.
Gürsel abi makina gayet diri duruyor maşallah.
Sen de abes durmamışsın üzerinde merak etme.

Gidon değişimini hiç duymadım ama, kütükleri çatala bağlantı noktalarından birkaç cm. yükseltmek mümkün bildiğim kadarıyla.
Aradığın performanssa eğer, zaten Fazer ile karşılaştırdığında 600F daha güçlü, performanslı ve keyifli bir makinadır.
Fazer'dan 11 HP güçlü ve 13 kg. daha hafif, ayrıca daha dengeli, frenajı daha iyi, gaz kolu daha pürüzsüzdür.
Pişman olmazsın hatta bugüne kadar neden beklemişim dersin.
Aynen katılıyorum söylediğine, bilimsel olarak da araştırıldığında, kırmızı araçların kaza oranı istatistiği daha yüksek.
Maltepe'de grenaj-boya ustası Erkan Usta vardır, özelden telefonunu verebilirim istersen.
Az kalmış, gelir artık.

Hayırlı olsun şimdiden.