MZ Mz Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

öncelikle hayırlı olsun motorun izmirde hızlı bülent var demiştim önceki mesajlarda telefonunu buldum :) bizim usta bana 0232 diceğine 0532 diyormuş :) 2 kerede tekrar ettirdim :D

ben aramadım daha koruma demirini burdan bulabilme ihtimalim oldu bi motorcunun deposunda varmış sanırım yarın bakip sölücek bana :) 02324334329 bu numara hızlı bülentin izmirde çıkma parça filanda çook varmış elinde uygun fiyatlı ;)

bide "kashmar54" arkadaşım kuralkandan numaraları nasıl öğreniyorsun eski mzcilerin:) bi sitede bi yerde yazıyormu ?

eski mzci dediğim mz servisleri bunlar. kuralkan.net girip üye oluyorsun
servis telefonları orda var. ayrıca mzlerin parça fiyatlarınıda öğrenebiliyorsun
tabi stokta varsa.:cat:

bugun koruma demiri buldum mutluyum:) cikma buldum ama yamuğu birşeyi yok sadece biraz zımpara boya filan lazim okadarda olur :) hemde fiyatı 25tlye aldm:) teşekkürler yardimci olan arkadaşlaraaa yawaştan topluıcam takit buldukça motoru tek yan ayaklık kaldı onuda zamanla inş:)

arkadaşlar birşey sormak istiyorm koruma demiri kullanan arkadaşlara bağlantıları nasıl sağ sola gelen 2 parçadan başka onları birleştirmek için herangibi parça birşey varmı:silent: altan ayak bastığımız demire bağlanıo sanırım ama üsten bağlantıyı göremedim :S bide benim motor sporstar belki ondanmıdır farklımıdır bğalntılar deponun orası filan?? bilgisi olan bi arkadaş paylaşırsa sevinirimmmm

Tüm koruma demirleri aynımıdır bilmiyorum ama; benzin deposu sökülüyor, şasi gövdesine bağlanıyor.

Tüm koruma demirleri aynımıdır bilmiyorum ama; benzin deposu sökülüyor, şasi gövdesine bağlanıyor.

tskler cevap icin depo koltuk vs sokuk zatende nebilyim baglanicak yer yok gibi aceba 2 demirden baska bi parcami var bende olmayan :silent::silent: gecsin biraz iyice bakicam bilgisi olan varmi die sormustum bide sporstarlarin depo biraz farklı ondan...

aceba 2 demirden baska bi parcami var bende olmayan

Evet, sağlı sollu 2 adet demirden başka şasiye U şeklinde geçen bir parça daha var. Bu U parça benzin deposunun altında kalıyor.Depo sökülüp U parça şasiye oturtuluyor, alttaki civatasınada 2 demirin uçları geçirilip somun sıkılıyor.Böylece demirler şasiye bağlanmış oluyor.

Evet, sağlı sollu 2 adet demirden başka şasiye U şeklinde geçen bir parça daha var. Bu U parça benzin deposunun altında kalıyor.Depo sökülüp U parça şasiye oturtuluyor, alttaki civatasınada 2 demirin uçları geçirilip somun sıkılıyor.Böylece demirler şasiye bağlanmış oluyor.

hmm teşekkürler dostum çok saoll aldigim yerle knsayim bi depoyu tarasinlar tekrar yoksa u şeklinde parçasız bağlanmaz bu ya benim ugrasip uydurmam lazim teşekkürler cevap içinn:rendeer::rendeer::rendeer: motor bitsin fotograflarini koyucam aninda :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hey yavrum benim be..
Neydi o eski motorcuların çektiği öyle?
Ayak marşı yüzünden bilek kıran bile gördüm :)
Biz çok iyi zamanda doğmuşuz azizim...

arkadaşlar buji olarak ne marka kullanıyorsunuz bosh un bujilerini alıyoruz burdan biz çok iyi değiller sanki taklitleri filanda var sanırım benim 251 çok problem yaratmıyorda 175 seçici :) bi öneriniz varmı ngk lar var bide ünlü ?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaşlar buji olarak ne marka kullanıyorsunuz bosh un bujilerini alıyoruz burdan biz çok iyi değiller sanki taklitleri filanda var sanırım benim 251 çok problem yaratmıyorda 175 seçici :) bi öneriniz varmı ngk lar var bide ünlü ?

Denso dan şaşmadım.... Mz imde hep denso kullandım.. :cat::cat:

Denso dan şaşmadım.... Mz imde hep denso kullandım.. :cat::cat:

bizim burda birşey yokmuş yaa denso yok buralarda hiç öle bi arattım

http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/71670-ngk-ve-denso-buji-karsilastirmasi.html

da tartişilmiş buji baya önmli aslnda biraz paraya kıyıp iyi buji almak lazım tabiki uyumlu birşey getirtebiliceğim site filan biliyormusunuz ? bide diğer aradaşlar ne kullanıo burda bosh ve ngk var onlarda sanki taklitmi öle birşey gibi geliyor göüzüme 5liraya filan satılıyor....

arkadaşlar merhaba.seyhan 251 imi dün aldım.km.tahrik mekanizması yokmuş.yani km çalışmıyo.elinde sağlam km.tahrik mekanizması olanınız varmı acaba.teşekkürler

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaşlar merhaba.seyhan 251 imi dün aldım.km.tahrik mekanizması yokmuş.yani km çalışmıyo.elinde sağlam km.tahrik mekanizması olanınız varmı acaba.teşekkürler

Alman mz se ön tekerdeki dişlisi var elimde... Dediğini tam anlamadım?.. Tahrik mekanizmasını yani.. :silent:

2003 seyhan 251 milenyum şase diye geçiyor.. ön tekerlekteki km okuyucu. parçacılar kilometre tahrik mekanizması diyor adına.

MZ ES175 için NGK B8HS buji önerebirim. fabrikanın önerdiği isolator M14/260 NGK da karşılığı budur..
bujjt.jpg

MZ ES175 için NGK B8HS buji önerebirim. fabrikanın önerdiği isolator M14/260 NGK da karşılığı budur..

eyw sinan gerçekten çok yararlı olduu bu tablo babamlada sordum oda M14/240 dedi kitabında filan öle yazıyormuş hala kitabı duruyor :) ama bu tablo çok faydalı oldu gerçekten çokk teşekkürler:rendeer::rendeer: 251 için ne kullanmak lazım öle bi tablo varmı elinde peki ? birazdan bizim 71 canavarın fotoğraflarını yüklücem :cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 ----------

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar 72 yılından beri bizde :) el değmeyen parçası yok herşeyini babam yapıo:) boya dahil :) yaklasik 255bin km de :) arkadaki sepet filan babamın uyarlamasıdır:) bi çok şey taşınıyor motorla:):queen::queen::queen:

Son düzenleme:
arkadaşlar 2003 seyhan 251 im var.gaz verince önce boğuluyor sonra alıyor.kalkışlarda sorun yaşıyorum.sebebi ne olabilir acaba.

Osaday;Peder bey motoru tam koruma altına almış bu arada.Makine çok güzel ayrıca.Bı güne kadar bu şekilde kalması takdire değer.

251 için yine NGK nın B8HS görünüyor. NGK nın sitesinde verilmiş aşağıdaki linkten bakabilirsin
M14/240 Benim motosikletim için olan ES175/1 senin motosikletin model ismi ES175/2 olarak geçer bir sonraki model. bu siteden motosikletinle ilgili hertürlü dökümanı bulabilirsin.:cat: http://www.mz-es.de/ şu senin kullanma kılavuzunun resimlerini çekip buraya verebirmisin
http://www.ngk.de/Produktausgabe.403.0.html?id=&pd=&t=motorrad&lmf=MZ&h=MZ&m=251
etz 251 için fabrikanın önerdiği Isolator ZM 14 - 260
es175.jpg

elker.jpg

mottp.jpg

verp.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar