cbf 150için alabileceğinen iyi lastiği almışsın, pilot sporyt ler in yağmur performansını da çok beyeniceksin.
Güle güle eskit
sağol Gökhancım..dediğin gibi bu segmente başka kaliteli mal yok ...
Buyur burdan yak. Bende lastikleri dunlop ve diğerleri diye ayırıyorum.Şimdi çık işin içinden çıkabilirsen
Abicim dunlup 90/90/18 veya 100/90/18 olsaydı fiyatıda uygun olsaydı onuda tercih edebilirdima ama bize göre araştırdığım kadarıyla yok...:cat:
Benim anlamadığım ithal Pırellınınde 5 para etmemesi hiç bir farklılık arzetmemesi...piyasada yerli mal IRC ile aynı fiyatta olan Pırellı hamur performans itibariyle IRC den daha kötü...şimdi yerli malı ithal mal ayrımı yapmak için aralarında dağlar kadar fark olmalı...bu farkı mişlende yaşamak mümkün...
Hayırlı olsun abi yeni lastiklerin.
Güle güle kullanasın.
Allah tekerine(ve sana) zeval vermesin.
vay sağol hacı...:cat:
Hayırlı olsun.... Güle güle bin..:cat:
Yolda patlasın biraz elin yüzün çamurlanssın, gecenin ikisinde arka tekeri tellihava oynayarak lastikçi ara görürüm ben seni....
Zaten kendin ertesi gün kalaylama topiği açarsın...
Daha 2 tur atmayla lastik profu olmuşsun... Hele bi dur... Biraz daha bin... Islak yolda dene virajda dene...
Naaptın?... Hamurunu alıp çiğnedinmi?.. Nerden biliyosun yumuşak olduğunu?...
Topiğini merakla bekliyom.... Bakalım Başlığın ne olacak?...
Yolda illaki patlayacak yarılacak birşey olacak...e bunda lastiğin ne suçu ve keko...

r: Hamur ısındığına yola yapışıyor hacı...akıyor diyorum...he paran yoksa alamazsın...servet düşmanlığı yapma lan...

paramızlan aldık helel pere...

lastik profu ne alaka...ki mişlen alıdktan sonra kötü lastik iyi lastik farkını BEN BİLE anlayabildiysem tamamdır diyorum bu iş...:cherry:
:mrgreen: evet ya Bridgeston ve diğer dünya markalarına ne olacak şimdik....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:43 ----------
Yeni pabuçların hayırlı olsun sevimli Panda :rendeer: ben Bridgeston alcam olur mu:mrgreen:
ekmağımla oynamayın bıradar briçston dunlop falan...tekere çomak sokmayın ülenn...:queen:
Valla abi benim için marka benim motorumun ölçülerinde lastik getiren ithalatcıdır..vardır ama basiretsiz distribütör bu pastayı görmez getirmez...her lastiğin her ölçüde lastiği vardır dimi...
3 takım eskittim tek kelimeyle güzel lastik.
peki usta kurye arkadaş dedi ki bu lastik sana 3-4 yıl gider dedi...ne demek istedi acaba...

e bende deli gibi geziyom ortalıkta...birde kışın ırc mrc taktır sakla yazın kullan dedi...
Metehan abi tekrar Hayırlı Olsun güle güle kullan:rendeer:
Darısı ön duro arka pony'si olanların başına
neredeyse şimdi Bonsunlarla geziyordum...o ne lan Boncuk gibin...
Boncukkk gel kızım der gibi...:queen:
bende 125 zn var. arka lastik 3.5 10 2 ay önce unilli lastik taktırmıştım sadece arkaya. öne michelin taktırsam çok kaybım yaşanırmı acep? malum öndeki naylon duro, michelin takma dahil fiyatı 60 lira. tavsiyenize açığım. hani takımlar bir olmıcak ön michelin arka unilli sıkıntı yaratır mı?
bu arada yeni lastiklerin hayırlı olsun:rendeer:
biraderim inan anlamam scooter performansından...
Unıllıyı Sirkecide ve kuryelerden duyduğum kadarıyla kayma yapmıyor...Anes takıyor Unıllı...
mıchelin kendini kanıtlamış bir marka gerçekten lastik olayında tartışılmaz derim..
Ayrıca sevgili metehan'ın da dediği gibi buz motor harika bir servis müthiş bir ilgi güleryüz hepsi var fiyatardada güzellik yapıyorlar. ben geçtiğimiz yaz ön arka 610 tl'ye michelin taktırdım gayet iyi çok memnunum..
abarüüü 610 mü...ben 610 liraya şu an moto bloğu piston silindir krank dğeiştirir kalan 200 liraylada 2200 kmlik TR gezisi yaparım...:queen:
sağol dostum Allah kaza bela vermesin...
mete scooter lastiği monte etmişler, ondan ucuz olmasın bu
biliyorum senin için zor olacak ama, delikanlı gibi söyle

indirim yaparsanız sitede reklamınızı yaparım dedin mi demedin mi :cherry:
Diyeninde düşeninde taa....::karma:: ::meleeek: ::148::
olm satılıkmı bizi klavyemiz çapsız devlet mamuru pis yazıcı posta...:cherry: