arkadaşlar direksiyon sınavını kazandım yardım

arkadaşlar cumartesi günü girdigim direksiyon sınavını kazandım cok heyecanlıydım ama allaha sukurler olsun 95 ile aldım 5 puan kırmalarının sebebi ise sinyal vermemiş olmammış dubaların arasından gecerken şimdi sormak istediigm su dosyamı ne zaman alabilirm ve ne zaman ehliyet elime gecer şimdiden tşkrü borc bilirim cevaplıyanlara.

arkadaşlar cumartesi günü girdigim direksiyon sınavını kazandım cok heyecanlıydım ama allaha sukurler olsun 95 ile aldım 5 puan kırmalarının sebebi ise sinyal vermemiş olmammış dubaların arasından gecerken şimdi sormak istediigm su dosyamı ne zaman alabilirm ve ne zaman ehliyet elime gecer şimdiden tşkrü borc bilirim cevaplıyanlara.

SaLı günü ;)

ben Ankara'da tanıdığım da yokken 2 günde aldım ehliyetimi, ancak B sınıfı ehiyetin varsa vermen gerekiyor... bir fotokopisini çektir şimdiden bence :D hayırlı olsun

ben avcılarda alıyorum.emniyete erken git parmakizi için sıra kalmıyor sonra.bende öyle oldu.önce şoförler cemiyetinden dosya alıyorsun.emniyetin içindeki maliyede harcı yatırıyorsun parmakiziyle beraber başvuru yapıyorsun.bir haftada çıkıyor dediler ama bilmiyorum.ben yarın gideceğim.bakalım çıkacak mı.cuma günü emniyetten döndüm parmakizi sırası bittiğinden.

Her şey tanıdıkla oluyor...
Kursta tanıdık varsa 1 haftadan az bir sürede alırsın..
Emniyette ranıdığın varsa 1 günde alırsın yoksa 10 gün

şöförler cemiyetinden dosya alma işi hikaye size bir dosya veriyolar ve sizin doldurmanız gereken üç beş satır yeri kendileri daktiloda dolduruyorlar böle teslim et diyorlar ee 20 lira 30 lirada yerse hey gidi güzel ülkem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar