NasıL oLmuşş Ses Sistemi yoLda :)

2004 modeL Ybr'em ama Daha Yeni gibi Cok temiz Bakıyorum gerçekten Alt tarafa da grenaj yaptırayım diyorum ama tereddüd ediyorum güzeL oLur mu olmaz mı diye her bi modif var.. abartı egzoz oLsun.. 175 TL'lik Xenon Far biLe var gercekten cok para harcadım Ama simdi de Ses sistemi taktırmayı düşünüyorum bakıyorum bakıyorum yer yok Plan biLe hazır : 1 Amfi 2 HoparLör mid tizzz koysam çıstak çıstak dinlerim :) Sizce daha Ne eksik ??

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos...428394758862_1502612008_1044866_2959396_n.jpg

"C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Osman\Resim 002.jpg"

@asigenc99
Gel şu ses sistemi işinden vazgeç.

Yoldan geçerken herkes sana bakacak, ilgi çektiğini zannedeceksin fakat;
sen " Ne kadar ilgi çekici, güzel oldum, herkes bana bakıyor" diye düşünürken, yayalar olsun diğer araç sürücüleri olsun arkandan küfür yağdırıyor olacaklar.
İnsanlara rahatsızlık verme.

Araba değilki bu ses sistemi takıyorsun?

dostum bu senin hevesindir, elbette birşey diyemem ama, Ankara Küçükesat'da meşhur aspavaların bol olduğu yerde oturuyorum ve geçenin bir vakti (ki bu vakit saat 11 den sonra) bu çıstak çıstak dumba dumbaa sesleri hiç de iyi söyletmiyor beni... :pr:sen rüzgardan duymayacaksın ama insanlar epey rahatsız olacak bence... tabi karar senin..

ma motorun güzel olmuş, lastiğine taş değmesin :cat:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Amaç ilgi çekmekse, E-5'te orta şeritte amuda kalk...

@asigenc99
Gel şu ses sistemi işinden vazgeç.

Yoldan geçerken herkes sana bakacak, ilgi çektiğini zannedeceksin fakat;
sen " Ne kadar ilgi çekici, güzel oldum, herkes bana bakıyor" diye düşünürken, yayalar olsun diğer araç sürücüleri olsun arkandan küfür yağdırıyor olacaklar.
İnsanlara rahatsızlık verme.

Araba değilki bu ses sistemi takıyorsun?

Evet sana katılıyorum tabi ama Benim yaptıracagıım ses sisteminde KuLakLıkta war pLan Hazır zaten...motordan inince yanında taşır eve koyar dinlemek istediginde jakı takıp dinleMe özeLLikLi Ses Sistemi!!

Evet sana katılıyorum tabi ama Benim yaptıracagıım ses sisteminde KuLakLıkta war pLan Hazır zaten...motordan inince yanında taşır eve koyar dinlemek istediginde jakı takıp dinleMe özeLLikLi Ses Sistemi!!

İşte bu sisteme mp3 player diyoruz :cherry:
motoruna takmaya ne gerek var ki?

heyy ALLAHIM bende kolon teyp falan sandım çıka çıka egsozun ses sistemi çıktı :queen:

İşte bu sisteme mp3 player diyoruz :cherry:
motoruna takmaya ne gerek var ki?

Arkamda Büyük bir Sponsor Sahibi var akrabam sayılır FinLandiyaLı büyük bir FİNLANDİYA YBR 2010 modife Şampiyonası var aynı resmi werdim Basvuruyu yaptım Ve gercekten cok begeni kazanıldıgını soylenDi..daha pLanLarı saydım ses sistemi feLan saydım baska bir yarısmacıda da 1000w ses sistemi oldugunu duydum..

ehehe asigenc şimdi başına üşüşecekler türkçeyi kullanamıyon diye ayrıca ''finlandiyada modife'' şampiyonası diye seni keklemişler sanki :D

Eğer böyle bi yarışma varsa bunun 2008,2009 birincileride vardır değil mi?

Büyük ihtimalle sende resimleride vardır gözünle gördüğüne göre?

Bikaç resim paylaş yarışmayla ilgilide bizde görelim fikir sahibi olalım:cat:

Son düzenleme:
Bak sen şu işe onlara da burada yazdığın gibi yazdıysan işleri zor ...

aydoğanx'in de dediği gibi kulaklıklı olan sisteme mp3player denilmekte :D müzik sistemi ile dolaşan motorlar sesi açıp duptıs şeklinde camları indirip arabaya 5 tane doluşmuş kişilerin uyandırdığı izlenimden azını uyandırmayacaktır.

:cyclopsan:farao:::123434::::sas:: ne yapmışsın abicim sen o motora anası ağlamış :cyclopsan:farao:::123434::::sas::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar