bu başlıklar otomatik atılıyor sistemden. ben de zamanında, bu sistemin saçmalığı üzerine çok laf etmiş ve bu çifte üyeliklerin normal olduğunu, yine de açıklama isteniyorsa bunu sistemin özel mesaj sistemi üzerinden yapması gerektiğini, benim site sakini olarak bu abuk sabuk başlıkları görmek zorunda olmadığımı, bu durumun belki birilerini rencide de edebileceğini söyledim ama meğerse meşhur yeni kurallarımız arasında, bu başlıklara sadece muhataplarının cevap yazması gerektiği, herkesin önünde kabak gibi açık duran topiclere başkalarının cevap yazmasının yasak olduğunu öğrendim ve cevap yazdığım için de ceza puanı aldım.
hay Allah, bak yine ceza yiyeceğiz. ama olsun napalım, ceza yememek adına, yanlışa sessiz kalacak halimiz yok. yine bir kez daha söylüyorum : bu başlıkların açılması bir defa inanılmaz saçma ve komikken bunu bir de alenen, herkesin gözünün içine sokmanın alemi nedir arkadaş? bunu özel mesaj sistemi üzerine uyarlama beceriniz yoksa, bu kadarını bile beceremiyorsanız, kaldırın o zaman bu uyarıları.
hiç alakam olmadığı ve beni ilgilendirmediğini söylediğiniz halde, benim okuduğum başlıkları niye meşgul ediyorsunuz o zaman? hem gözümün içine sokuyorsunuz, hem de yorum yazma diyorsunuz. bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu? bu size de saçma gelmiyor mu? içinize siniyor ve buna "normal bir durumdur" mu diyorsunuz, yönetici arkadaşlar?
sizin çifte üyelerden açıklama beklediğiniz gibi, ben de sizden bu konuda açıklama bekliyorum... bir üye olarak buna hakkım var. devletten bile bilgi edinebiliyorum, sizden de edinebilecek miyiz acaba merak ediyorum?