[Tekirdağ - MT]

Arkadaşlar Saray ilçesinden Çorlu veya Tekirdağ arası kaç km biriniz yazıversene...Veya Saraydan nerelere rahat gidilir nerelere gitmemi tavsiye edersiniz...geçen hafta Saray ilçesine 20 km yaklaştım sonra geri döndüm ...

yarın hava ıyı olursa bır edırne turu yapma nıyetındeyım .donuste uzunkopru kofte molası.ordan hayrabolu çerkez musellım gene kofte molası degısık kofte tatları peşindeyim gene kısmetse. zaten bu basıma ne gelırse kofteden gelıyo .

köfteor seni :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------

Arkadaşlar Saray ilçesinden Çorlu veya Tekirdağ arası kaç km biriniz yazıversene...Veya Saraydan nerelere rahat gidilir nerelere gitmemi tavsiye edersiniz...geçen hafta Saray ilçesine 20 km yaklaştım sonra geri döndüm ...

abi saraydan kıyıköye çok rahat gidersin, birazdaha gezmek istersen vize üzerinden sergen e veya biraz daha giderek demirköye , biraz daha giderek iğneadaya birazda daha gidersen dönemessin benden söylemesi :p

abi saraydan kıyıköye çok rahat gidersin, birazdaha gezmek istersen vize üzerinden sergen e veya biraz daha giderek demirköye , biraz daha giderek iğneadaya birazda daha gidersen dönemessin benden söylemesi :p

sağol dostum...Saray bana çok yakında bir farklı güzergah arayışı içindeyim aslında...kıyıköy kastro haric görmediğim yerler nereler diye merak ettim...:cat:

evet bugun 400km lık gezı yaptık ıkı motor.ılk durak edırneydı.orda erdınçle bulustuk.bıraz sohbet muhabbet. gelmısken hamama gıttık. ikincı durak uzunkopru ordada pazar dıye koftecıler kapalıymıs şansımıza ne hıkmetse pazar iş yapılacak gun kapalı koftecıler.orda bır cay kahve molası verdıkten sonra hayrabol cerkez mussellıme dewam .yalçın et lokantasına vardık. bırer porsıyon karısık kofte yedık ortaya bır salata ıkı ayran bır buyuk su ıkı turk kahvesı hesap 27tl geldı sasırdık acıkcası bız daha fazla beklıyoduk kofteler gercek etten herhangı bır katkı yok. super lezzetlı ve ucuz .eyer ıstersenız oraya bır gezı duzenlerız bır hafta sonu. aksam oldu yolcu yolunda gerek yola dewam corlu ıstıkametıne.yalçın et lokantasından cok memnun kaldık.herkese tavsıye ederım. kenan sofuğlu bıle gıtmıs oraya.
anlayacagınız butun motorcular etçil benım gıbı .

Güzel bilgiler Sunay, özellikle de Çerkez Müsellim ve köfte konusu artık hedef haline geldi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bak o konuya katılıyorum D:cat::cat:

Sunay zaten olmuş 130 kilo
ben 90, sen 90,süleyman 90,Canan 90 Ömer 90
yarım dünya gibiyiz
mangalı biz yapalım da İlhan,Caner,Erdinç,Orhan,Recep,Deniz,Yamahasülo yesin
Yoksa onların payını bizim yediğimizi zannedecek cümle alem:)

Son düzenleme:
Sunay zaten olmuş 130 kilo
ben 90, sen 90,süleyman 90,Canan 90 Ömer 90
yarım dünya gibiyiz
mangalı biz yapalım da İlhan,Caner,Erdinç,Orhan,Recep,Deniz,Yamahasülo yesin
Yoksa onların payını bizim yediğimizi zannedecek cümle alem:)

Abi küçük bir düzeltme yapayım hemen,
Ben 0.1 ton oldum! :)

motor nasıl benzınle gıdıyosa bızde kofteyle gıdıyoz beya. boşverin beya can boğazdan gelir şimdi 1 kilo köfte olsa iyi gelirdi beya .kofteyı yıyınce yollar dar gelır nasıl gıderım tozu dumana katarım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor nasıl benzınle gıdıyosa bızde kofteyle gıdıyoz beya. boşverin beya can boğazdan gelir şimdi 1 kilo köfte olsa iyi gelirdi beya .kofteyı yıyınce yollar dar gelır nasıl gıderım tozu dumana katarım.

korkarım bi kilo köfte ,yarım kilo pirzola ile Hayabusalara duman yutturacaksın:)
Maşallah.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 ----------

Abi küçük bir düzeltme yapayım hemen,
Ben 0.1 ton oldum! :)
Maşallah.
Bizim gibilere Belediye'nin Tır kantarında indirim var :)

korkarım bi kilo köfte ,yarım kilo pirzola ile Hayabusalara duman yutturacaksın:)
Maşallah.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 ----------

Maşallah.
Bizim gibilere Belediye'nin Tır kantarında indirim var :)

Abi ben belediye kantarında değilde fabrikanın tonluk kantarında tartılıyorum şu anlık beni tartabiliyor :) İleride belediyeye terfi edicez gibi duruyor :)

haftassonuda aöf sınavları var ya... cuma cumartesi hıdrellez şenlikleri var burada

xx

ne oldu özer kardeşim hani hidrellez şenliğinde toplanıcaktık organize olcektik kışın ortasında söylediklerin ne oldu:pale:

ne oldu özer kardeşim hani hidrellez şenliğinde toplanıcaktık organize olcektik kışın ortasında söylediklerin ne oldu:pale:

Sanki Bütün umutlarını Yemişim gibi Konuşmuşsun Dayı :p:p

Aga EVet Yapacaktık doğruydu ama işin içine sınavlar girince tüm planları iptal ettik.. bana yardımcı olacak diğer 4 arkadasımda sınav olunca olmaz dediler vazgeçtik anlayacagın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar