yarın hava ıyı olursa bır edırne turu yapma nıyetındeyım .donuste uzunkopru kofte molası.ordan hayrabolu çerkez musellım gene kofte molası degısık kofte tatları peşindeyim gene kısmetse. zaten bu basıma ne gelırse kofteden gelıyo .
Arkadaşlar Saray ilçesinden Çorlu veya Tekirdağ arası kaç km biriniz yazıversene...Veya Saraydan nerelere rahat gidilir nerelere gitmemi tavsiye edersiniz...geçen hafta Saray ilçesine 20 km yaklaştım sonra geri döndüm ...
abi saraydan kıyıköye çok rahat gidersin, birazdaha gezmek istersen vize üzerinden sergen e veya biraz daha giderek demirköye , biraz daha giderek iğneadaya birazda daha gidersen dönemessin benden söylemesi![]()
bana kalırsa bi haftasonu toplanıp mangal yapmak lazım, sunay pişirir bizde yeriz![]()
bak o konuya katılıyorum D:cat::cat:
abi ben rejimdeyim ben pişiririm yaaa kokusu bile yeter![]()
Sunay zaten olmuş 130 kilo
ben 90, sen 90,süleyman 90,Canan 90 Ömer 90
yarım dünya gibiyiz
mangalı biz yapalım da İlhan,Caner,Erdinç,Orhan,Recep,Deniz,Yamahasülo yesin
Yoksa onların payını bizim yediğimizi zannedecek cümle alem
motor nasıl benzınle gıdıyosa bızde kofteyle gıdıyoz beya. boşverin beya can boğazdan gelir şimdi 1 kilo köfte olsa iyi gelirdi beya .kofteyı yıyınce yollar dar gelır nasıl gıderım tozu dumana katarım.
Maşallah.Abi küçük bir düzeltme yapayım hemen,
Ben 0.1 ton oldum!![]()
bana kalırsa bi haftasonu toplanıp mangal yapmak lazım, sunay pişirir bizde yeriz![]()
korkarım bi kilo köfte ,yarım kilo pirzola ile Hayabusalara duman yutturacaksın
Maşallah.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 ----------
Maşallah.
Bizim gibilere Belediye'nin Tır kantarında indirim var![]()
iyi olur gerçekten.uçmakdere nasıl olur![]()
ne oldu özer kardeşim hani hidrellez şenliğinde toplanıcaktık organize olcektik kışın ortasında söylediklerin ne olduale: