A administrator Katılım 5 Ara 2005 Mesajlar 0 20 May 2010 Konu Yazar #1 ExTReMa adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! SaRı39 ve ExTReMa aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
ExTReMa adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! SaRı39 ve ExTReMa aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
dynner Katılım 10 Eyl 2007 Mesajlar 1,741 20 May 2010 #2 Aynı bilgisayardan birden fazla kullanıcı giremezmi yani böyle bir saçma neden olamaz ?
I iptaluyelik02 Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 23 Tem 2007 Mesajlar 5,610 20 May 2010 #3 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. extrama asker.kefili ve vekili benim. garibim hangi internet kafeden bağlandıysa artık tesadüf olmuş.
extrama asker.kefili ve vekili benim. garibim hangi internet kafeden bağlandıysa artık tesadüf olmuş.
huceyn Katılım 13 Şub 2008 Mesajlar 2,838 20 May 2010 #4 emrah abi zaten asker. sarıyı da tanıyoruz.kankası oluyo diye hatırlıyorum.
tuem Katılım 6 May 2009 Mesajlar 164 20 May 2010 #5 Ben açıklamasını yapayımda kazaya kurban gitmesin.Bişey lazım olduğu için arkadaşı girdi onun yerine
Levsy Katılım 20 Mar 2006 Mesajlar 3,261 20 May 2010 #6 tuem' Alıntı: Ben açıklamasını yapayımda kazaya kurban gitmesin.Bişey lazım olduğu için arkadaşı girdi onun yerine Genişletmek için tıkla ... Anahtarı başkasına vermek yasaktır :mrgreen: Aynı bilgisayardan kendi hesabına mı girdi yani, bunu mu demek istedin?
tuem' Alıntı: Ben açıklamasını yapayımda kazaya kurban gitmesin.Bişey lazım olduğu için arkadaşı girdi onun yerine Genişletmek için tıkla ... Anahtarı başkasına vermek yasaktır :mrgreen: Aynı bilgisayardan kendi hesabına mı girdi yani, bunu mu demek istedin?