arkadaşım sitenin kuralı felan diye söylemedim hevesini kırmak istemiyorum, gözümüz standarda alıştı, hani bu sayfaya yazılan şeyler tek tek okunuyor, cevaplanıyor, sıkıntısı olan arkadaşlarada yol gösteriliyor, bold olunca birde büyük olunca inan göze hoş gelmiyor okumak zorlaşıyor, kimsenin kalbi kırılmasın yani,
motorun için öcelikli evrakların tamamlansın sonra, lütfen diyorum korumalarını al kask, mont, eldiven, dizliğini tak.çok ucuz olmamak kaydıyla al giy öyle sür, sakın onlar olmadan yola çıkma hem kendini hemde karşındakilerin canına saygı duy. çocuk çıkar felan ne olur neolmaz.
dangozun biri dün sokakta önüme atladı ,adam audi kullanıyordu ne kullanırsa kullansın, adam gibi bekleyecek benim yol hakkım. son ana kadar kornaya bastım baktım aracın içinden el kol hareketi yapıyor, sonra aklıma eşim geldi oda artçım, düşündüm onu beter ederdim ,cebimde biber gazına kadar herşey var,o sırada gözlerim karardı sonra eşim arkadan çekiştirdi bıraktım gitti yoksa ben ona biliyodum ama trafikdede okadar rahat ve sakin giden birisiyim yinede kan beynime fırladı çok kötü yani adam dursa inan perişan ederim. iyiki durmadı bende bela almadım. Lütfen kıyafetlerini tamamla ehliyetini al öyle bin, ben motoru aldım , 2 ay ehliyet için yattı, 1 ay da kask mont dizlik için bekledi sonra acısını çıkardım...