Aydoğan kılavuzdan buraya alıntı yaptığın her zaman kılavuza öylesine bakmak geliyor içimden ne alakaysa...öylesine bakmak yani...![]()
CBF150'yi ilk aldığım zaman özenle, didik didik, her sayfasını okumuştum kılavuzun.
Şimdi forumda kılavuzdaki bir konu geçince de hemen "ulen bu vardı kılavuzda" diyebiliyorum
Nasıl olsa biliyoruz diyip geçiştiriyoruz çoğu zaman ama bence yeni alan yada alacak arkadaşlarda kılavuzu okusunlar faydalı bilgiler var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 ----------
biraderim yanlış anlamada feybukta çok abidik gubidik yamuk yumuk tipler var...bir özelimiz olsun..burada bizbize daha güzel olduğumuzu düşünüyorum...tanımadığım tipler davet yollıcak ekle diye böyle bir arzum yok olmadı...ve hayatım cbf 150 den ibaret değil inan...burada güzel bir muhabbet dönüyor...sizlerle keyifli cbf 150...sizde olmasanız ne gezilerin anlamı olacak ne motosikletin...ben farklı veritabanlarında olmak istemiyorum aslında...mt cbf 150 topacı bana fazlasıyla yetiyor...:cat:
Genelde +1 demek pek tarzım değildir ama facebook konusunda bu yoruma katılıyorum: