Emre kardeş hala iştemisin.Valla biz senle konuştuktan sonra iyi gazladık İsmet Usta yla.Sefam olsunSahilden geldik.Lastiklerde yeni ,yattık kalktık geldik.Bi ara denk getirelimde İsmet Ustyla sende bi gez.Adam hiç motor kullanıyomuş gibi değil.Artçı varmış yokmuş umrunda bile değil.Bide giderken hiç bişey yokmuş gibi o trafikte ellerini bırakıp kaskını takmıyomu hasta ediyo beni arkada.Ben hayatta yapamam.
Ohh sefanız olsun valla.:mrgreen:
Kısmetse birazdan işten çıkıp eve giderken gazlayacağım ben de bakalım.:queen:
Denk getirelim de gezelim tabi Kemal'im.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------
arkadaşlar ve değerli büyüklerim http://www.sahibinden.com/bakmak_be..._derim_!-60WQQaXQQ14966261WQQpXQQdisplayitem? şu motora ciddi ciddi niyetlendim haziran ın 10'una kadar almayı düşünüyorum dışarıdan bana temiz gibi gözüktü fakat ilk fotoda elemanın motor üstünde duruşu beni biraz caydırır gibi oldu ama bilemiyorum sizin fikirleriniz ne yönde ?
Dışarıdan temiz görünüyor evet ama, bilen birinin iyice incelemesi lazım.
Bir de km. çok az geldi bana, benim makine 2006 model ve 30,000 km'ye geldim birkaç gün önce. Orjinal km. mi diye sormak lazım.
Eski makinelerden bizim sitedeki Gkn nickli Gökhan arkadaşımız iyi anlar, ona özel mesajla sor istersen. Hatta eğer ciddi ciddi düşünüyorsan almayı, vakti varsa gidip beraber bakabilirseniz de süper olur.