[Adana - MT]

DUYURU
arkadaşlar,yarınki gezimizi,BELEMEDİK'e yapacağız.gezimiz piknik şeklinde olacağı için menüyü,herkes evinde kendisi hazırlayacaktır(köfte,patates,haşlanmış yumurta gibi).
katılmak isteyen arkadaşlarımız,saat 10.00'da mersin tarafındaki MOLA'da olsunlar.kilim ve savan ihtiyacımız olacaktır.bilgilerinize.

boracığım ve değerli arkadaşlarım malumunuz hanımım yok bu yüzden benim gibi değerli dostunuzun aç kalmasını istemessiniz:queen: şu gariban için,allah rızası için(sevap işlersiniz)çıkınınıza bir kaç fazla köfte(mümkünse fazla pişirip kurutmayın litfen,mümkünse yumurtanın yanında taze soğan,nane,şeri domates.......)alırsanız memnun olurum:bounce::bounce:getirmeyen bora gibi olsunmmmm:p arkadaşlar lütfen top getirin yakan top oynayacağız:rendeer:

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,
Hava yağmur olasılığı gösteriyor. Şemsiyemi alsak yanımıza savan yerine.:)

Adana İl Temsilcisi
valla ne yalan söyleyim bende kararsızım.sabah kalkınca havayı görünce,hüsrana uğradım.:silent:4 tane hava durumu kanalından 2'si yağış olasılığı diyor ama derece 30-31.

Son düzenleme:
abilerim:)
bu kadar korkmanıza gerek yok şekermiyiz eriyecez alt tarafı bir yağmur:mrgreen:
bence yağmaz hava basık ve sıcak ben şuan terliyorum:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gürsel günaydın demiş,bende iyi akşamlar diyeyim zaten demişim tekrara gerek yok,ee gittinizmi geziye hani resimler nirdeee

ALLAH BEEEEE BURSA ŞAMPİYONNN BURSA ŞAMPİYONN HAHAHAHAHAHAHAHA
TÜM BURSALILARA TEBRİK EDER
FENERLİLERE GEÇMİŞ OLSUNNNN:mrgreen::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar