Woow işte budur Şenlensin biraz topikimizzz..
Bütün yeni gelen arkadaşlara h.geldiniz diyelim en başta.
Eski arkadaşlara gönülden slm tabi resimler için ellerine emeklerine sağlık maşallahh..
Ben öncelikle Göz Bebeklerimizin Fikir babası Johnny Pag in yeni tasarımlarından biraz alıntı yapayım Kardeşimle de acayip bir heyecanla paylaştığım yeni
Rhino Hunter S Bütün SPYDER cıların hayali güzelim V twin Arka Teker kalınlığı Çamurluk,Sinyaller elcik Ayna Hele renkler

Arkadaşlar Uğraşmaya gereng yok burda hazır yapılmışı var...
http://ul.to/1yulyz0t1qux2pd5h037dw0hb5u8belr
ve
TTI Dragon Hele de ttı tam bir custom seri üretim ???? ..
Bu rake açısı duruşu hatta vucudu alet harika ....
Ben bi motorda böyle vucut görmedim

gel beni sar diyor yaa
Şakası bi yana burdaki herkes Johnny Pag e taş çıkarır eminim ve herkesin gözbebeği farklı olacak ama Johnny Pag de fena işler çıkarmamış..

Bu arada umarım hepimiz farkındayız şuanda yapmaya çalıştıklarımız stok halin üstündeki bikaç makyaj o kadar ...
kardeşim sadece zaman biliyosun bütün projelerimiz ortak , zamanla çok güzel makinalar çıkacak ortaya
Kardeşim benim çoookkk güzel şeyler çıkacak burdan
pınkkuvars,öncelikle ilgin ve cevabın için teşekkur ederım,araba alarmı takmamdakı gaye motorsıklet alarmları çok kalıtesız ,olduk olmadık yerde sorun cıkartıyorlar,sosıs cantaya gelınce on maşaya far ustu ve far altı olmak uzere 2 adet taktım,( far ustunde olan bırazdaha ufak ) bu sosısın ıcıne zenon farın balansını ve rolelerı koydum.tıtresım ve motorun amortısor sertlıgı cıdden canımı sıkıyor,en kısa surede motor kulagı takmayı dusunuyorum,eğer dusundugum gıbı olumlu sonuç alırsam sızlerle paylasırım.tekrar teşekkurler.saygılar.
Daha da sosis konmaz ona ama birini sakala taşıyabilirsin şeklini korur düşüncesindeyim!
Valla Bu titreşime çözüm bulursan biz de sorun yok ama 350 ler arasında ilah olacağın kesin

dört gözle bekliyorum
izmirden herkese selamlar buda benim tutkum şimdilik daha eksikleri var idare eder.

)
[[/UR
H.geldin İdare eder ? Bizim makinelerimiz Aslaaa Harika iş harika aynalar Sosis harika oturmuş. Sinyaller hoş elcik tercihimiz

Ama yapacaklar bitermi cıkkk olmass..
Merhabalar.
İzmirde arkadaşımın RR Spyderı var. HAtta o da buraya üye olup sizlerle paylaşacak. Görüntü olarak süper gerçekten. Fakat vibrasyondan bahsediyor. Sizlerin motorlarında da vibrasyon bu kadar çokmu yoksa onun makinasındamı bir problem var. Kısaca şöyle aktarayım, honda deville kullanan bir arkadaşımız benim MCT250 ile Spyderı test etti. Benim titrek MCT'yi daha vibrasyonsuz buldu.
Aha... benden önce davranmış.... Yukarıdaki HARLEY....
Ben buraya taşınacak bir arkadaş daha görüyorum ya siz

Mahoretti gel arkadaş yok öyle titreşim vs mct güzel makinedir ama SPYDER bir AŞK tır aksini söyleyen???
Kardeşim bilir arabamı Aldığım da bazıları ya bu markanın şunu var bunu var derdi Şimdi ankarada kızımdan bir tane daha yok ve beni bir gün pişman etmedi hala ilk göz ağrım derim.Haa yok muydu sorunu binlerceydi Ama trafik de hala bütün Herkesi kendine baktırır içine bindiğim zaman kızım derim konuşurum bazen onunla

ve AŞK ım vazgeçemiyorum satamıyorum ..

Bu arada Allah için Çekmedik çekmiyoruz 350 liklerinki kadar ondan böyle rahatım yani bi yerden sonra Yerim öyle aşkın ızdırabını diyesin gelir mi? Bİlmem

Ama Gör işte yukardaki resimleri Hepsi birer Manken çekmiş arkadaki manzara bile sönük kalıyo
http://www.dreamworxchoppers.com/motorcycles.asp Reklam mı oldu bilmiyorum var mı bizim topiklerin mod u uyar sın beni ..