Takaslı&Peşin***ÇAKI GİBİ 2008 GT250r!!!!! (#24925387)
linki şöyle koysan daha rahat erişilebilir:
Takaslı&Peşin***ÇAKI GİBİ 2008 GT250r!!!!!
alana satana hayırlı olsun
Takaslı&Peşin***ÇAKI GİBİ 2008 GT250r!!!!! (#24925387)
Vayyy; Rize lisin demek![]()
ARKADAŞLAR SELAMLAR; Gt250r ımın arka fren diskinde problem var sanırım eğildi fren yaptığım zaman yahut 50 km nin üstünde bir hızla seyrederken tepme oluyor. işin garip tarafı motor 12,000 km de ve durduk yere oldu. acaba sizlerden arka diski değiştiren oldumu. Bana saçma geldi hani bir yere sürtme olsa düşme olsa biri çarpsa falan tamam diyeceğim. Korkum belli kilometrelerde balata gibi diskinde değişmesi ihtimali, sizlerden yanıt bekliyorum. özellikle değiştiren arkadaş varsa onun görüşünü almak isterim ve nerden ucuza temin edebilirim.
ARKADAŞLAR SELAMLAR; Gt250r ımın arka fren diskinde problem var sanırım eğildi fren yaptığım zaman yahut 50 km nin üstünde bir hızla seyrederken tepme oluyor. işin garip tarafı motor 12,000 km de ve durduk yere oldu. acaba sizlerden arka diski değiştiren oldumu. Bana saçma geldi hani bir yere sürtme olsa düşme olsa biri çarpsa falan tamam diyeceğim. Korkum belli kilometrelerde balata gibi diskinde değişmesi ihtimali, sizlerden yanıt bekliyorum. özellikle değiştiren arkadaş varsa onun görüşünü almak isterim ve nerden ucuza temin edebilirim.
Selamlar
Aradım taradım ve forumun tozlu raflarından şu konuyu buldum.
Umarım işine yarar.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-...an-arka-fren-diskini-50-ytl-ye-hallettik.html
Doğru diyosun ; Hyosung kadar ilgi cekici deil![]()
olan var...olmayan var arkadaşlar kıskanıyorum sizleri :salut:
arkadaşlar 5.000 tl ye 2007 ve üstü, tercihen siyah veya kırmızı-siyah, kazasız gtr arıyorum. sahibiden.com da istediğim özelliklerde var fakat ben siteden, tanıdık birinden almayı şu an için tercih ediyorum.
Selamlar
Aradım taradım ve forumun tozlu raflarından şu konuyu buldum.
Umarım işine yarar.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-...an-arka-fren-diskini-50-ytl-ye-hallettik.html