Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm arkadaşlar...

uzun zamandır topiğe girip de bişeyler yazamadım...bu arada boş durmadım tabi bi ank-izmir yaptım ybr ile toplamda 1300km...motor benden bıktı artık yeter yaptığın uzun yollar diyor sanki sesi çok değişti kamyon gibi vuruntulu çalışıyor:) zaten 18.000km ye geldi haliyle bakıma girecez...fren balatalarını da değiştireceğim yan sanayi çaksak sorun olurmu?

sedat naapsak hacı benim motoru da mı okutsak seninki gibi:) 85-90km ile uzun yol çekilmiyo valla:)

bu arada serdar başkan yağı da yola çıkmadan önceden değiştirdim riske girmedim 1300km olmuştu shell advance 10w-40 için yeterli km bence şimdiden yeni yağda 1400km oldu bakımda onu da değiştiririm. bu sefer mobil denicem...saygılar...

slm arkadaşlar...

uzun zamandır topiğe girip de bişeyler yazamadım...bu arada boş durmadım tabi bi ank-izmir yaptım ybr ile toplamda 1300km...motor benden bıktı artık yeter yaptığın uzun yollar diyor sanki sesi çok değişti kamyon gibi vuruntulu çalışıyor:) zaten 18.000km ye geldi haliyle bakıma girecez...fren balatalarını da değiştireceğim yan sanayi çaksak sorun olurmu?

sedat naapsak hacı benim motoru da mı okutsak seninki gibi:) 85-90km ile uzun yol çekilmiyo valla:)

bu arada serdar başkan yağı da yola çıkmadan önceden değiştirdim riske girmedim 1300km olmuştu shell advance 10w-40 için yeterli km bence şimdiden yeni yağda 1400km oldu bakımda onu da değiştiririm. bu sefer mobil denicem...saygılar...

İzmire kaç saate gittin..Adam haber verir kardeşim..
Arka fren balatalarını ben yan sanayi kullanıyorum..
Mobil full sentetik var..? Onu mu koyacaksın..?
Shell de durum ne patron..?

slm arkadaşlar...

hacı bence mobili pek gözünde büyütme shell daha iyidir ondan..mobil kullandim ben zamaninda 1000 kmden sonra vites geçişleri zorlaşıyordu..alabilirsen kıy paraya motul yag al 15-50 30 gayme:wiinkk: senin motoru ben alayım ama fazla para vermem kamyon gibi motor :queen:

Cezalı mı? Motor neden..?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:39 ----------

Yatacaksa kötü yağ koysa idin..değil mi..

gt 250 alınca onu yaz sezonlarında kullanmama kararı aldım... yere yağmur düşmeye başladımı hyo yu kapatcam onu çıkaracam....

onun ybr 2004 idda ettiğine göre 135 görmüş hafif rampa aşağı ama kalkışlarda felan aynıyız hatta öndeyim diyebilirim:mrgreen: ama o teker yapmak için yaptı zaten hız için değil hızda etkisi az yada cok ne olur bilemiyorum

selam arkadaşlar...ya ben geçen gittim ön disk balataya wd40 yağ sürdüm ötüyodu dedim sesi kesilir diye:)neyse şimdi fren eskisi gibi değil neyle temizlerim bunu ben?

selam arkadaşlar...ya ben geçen gittim ön disk balataya wd40 yağ sürdüm ötüyodu dedim sesi kesilir diye:)neyse şimdi fren eskisi gibi değil neyle temizlerim bunu ben?

şimdi ötme sesi kesilmiştir :queen::queen::queen: valla hacı bi 300 metre falan elin frende basılı gitmen lazım:queen::queen:arkadaslar yapmayın böyle hatalar..vw 40 oralarda kullanilmaz ben yaptım zamaninda:cherry:

şimdi ötme sesi kesilmiştir :queen::queen::queen: valla hacı bi 300 metre falan elin frende basılı gitmen lazım:queen::queen:arkadaslar yapmayın böyle hatalar..vw 40 oralarda kullanilmaz ben yaptım zamaninda:cherry:

:queen::queen:ya praktikere gittim adamın teki elime eşantiyon verdi bikaç tane bende oynak yerlere sıktım sonra orası geldı aklıma ama nerden geldi:mrgreen:evet ses kesildi ama freni sıktığımda balata kayıyor ve freni tam sıkmam lazım neyle gecer bu ya sabunlu suyla iice yıkasam mı balatayı sokup ustunu temızlesem mı napsam:)

biz yaptık bu hatayı bıkere kımse yapmasın fren zor tutuyo:)

Olur olur bal gibi olur :) Abi pul koyunca işte debriyaj daha çabuk kavrıyor daha sıkı oluyor.

O şarkı sözü..
Sen naptın motoru servise gittn mi.??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 ----------

İşte paylaşa idin..Yapmazdı arkadaş ta...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar