Osmaniyeli abi benim motor tam yatınca 120 gördü 20 40 la.10 40 koyarsam ne kadar fark eder ?
125 yapar en az diyorum abicim.
Osmaniyeli abi benim motor tam yatınca 120 gördü 20 40 la.10 40 koyarsam ne kadar fark eder ?
Teşekkürler abi ben hiç rodaj yapmadım ondanmı oldu acaba.Burda bitane daha var 110 u geçememiş.
Teşekkürler abi ben hiç rodaj yapmadım ondanmı oldu acaba.Burda bitane daha var 110 u geçememiş.
5 tl ye aldım.
fiayt normal.
6202 leri kaça aldın abi
10-40 ta biraz daha cabuk 120 ye cıkabilirsin onun dıısında dahada hızlanacagını sanmıyorum amahacı abi senin yolladıgın rulmanları biz çaktık gayet güzel çalışıyor..bize gönderdgiin kaç nümereydi:cherry:
Eksozun içi kahverengi olmasımı lazım ?
beyler benim motorum subaplar bitik 105 i geçmiyor motor Ben şimdi yaptırmasam 1 2 h afta içinde yaptırsam bunu yenileriyle değiştirme işlemini sorun olur mu ? Zarar verirmi motora
Nerden vardın bu kanıya ? Sübaplardan olmayabilir bujinden,karbüratör ayarından,motorun açılmasından fark eder.
Götürdüğüm Motorcu söyledi bitmiş olduğunu değişmesi gerektiğini , motor daha önce 120 zorlanmadan görüyordu şimdi 4 vites de bastı bastı 5 . vites sanki yokmuş gibi.. Sence nelere baktırmalıyım ? Bitmiş olduğunu nerden anlarım Bilgin varmı dostum:rendeer:
Orasından tam emin değilim , Servisi Dışında Herşey beklenir. Motordan Sürmek dışında anlamadığım için kazık yiyebilirim diye size soruyorum Teşekkür Ederim yardımın için sağolasın :rendeer:Ustan iyiyse sorun yok.Uzamış olabilir.
Götürdüğüm Motorcu söyledi bitmiş olduğunu değişmesi gerektiğini , motor daha önce 120 zorlanmadan görüyordu şimdi 4 vites de bastı bastı 5 . vites sanki yokmuş gibi.. Sence nelere baktırmalıyım ? Bitmiş olduğunu nerden anlarım Bilgin varmı dostum:rendeer: