gv 250 ust kapak

slm arkadaslar gv 250 kullanmaktayım

arka sılındırın ust kapagı sılındır pıston ve sekmanları arızalandı

degısecegım parca ve fıyatlar hakkında bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursa

sevınırım.

tesekkurler sımdıden

sana onların fiyatlarını değilde güzel bir servis öneriyim mecidiyeköyde tt custom choppers ın arka tarafında ST bayisi var oraya git orada hallederler... eğer bu söylediklerin olduysa muhtmelen egzantirik zinciri ve gergiside değişicektir...

sana onların fiyatlarını değilde güzel bir servis öneriyim mecidiyeköyde tt custom choppers ın arka tarafında ST bayisi var oraya git orada hallederler... eğer bu söylediklerin olduysa muhtmelen egzantirik zinciri ve gergiside değişicektir...

Merkez Servis gerçekten iyi bir servis. her türlü hyo parçası elinde mevcut. Sahibini de tanırım gerçekten dürüst bir insandır. bu çevre de daha iyis ervis bulacağını sanmıyorum.

Sağlıcakla.

arkadaslar ben kahramanmarasda oturmaktayım.27/04/10 21:00 ıtıbarı ıle ust kapak arızalandı.bırebır temas kurabılecegım servıslerden bılgı verırsenız sevınırım cunku parca sıparısı ıster ıstemes ıstanbul merkezlı olacak

arkadaslar ben kahramanmarasda oturmaktayım.27/04/10 21:00 ıtıbarı ıle ust kapak arızalandı.bırebır temas kurabılecegım servıslerden bılgı verırsenız sevınırım cunku parca sıparısı ıster ıstemes ıstanbul merkezlı olacak

internetten kanuninin sitesine girip servislerin tel numaralarını alıp 5-10 tanesiyle telde konuşun isterseniz faydası olur:cat:

inşallah tez zaman da çözülür bektaş hayırlısı ile

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:05 ----------

osmaniyeli kardeş ben mustafa abin gülüm sen sanayide değilmiydin parça konusunda yardımcı olabilecek birileri varsa bizi bilgilendir
bektaş bzim arkadaşımızdır sadece servisleri tavsiye edeceğine yardım edebilecek birileri varsa iyi düşün

inşallah tez zaman da çözülür bektaş hayırlısı ile

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:05 ----------

osmaniyeli kardeş ben mustafa abin gülüm sen sanayide değilmiydin parça konusunda yardımcı olabilecek birileri varsa bizi bilgilendir
bektaş bzim arkadaşımızdır sadece servisleri tavsiye edeceğine yardım edebilecek birileri varsa iyi düşün

abi sanayiden hyo parçası bulamam. olsa hemen bulur gönderirdim:rendeer:

abi sanayiden hyo parçası bulamam. olsa hemen bulur gönderirdim:rendeer:

halilim bende biliyorum osmanıye sanayisinde bulamaya cağını yinede sağol benzer bir durumda kalan arkadaşlarımız varsa ne şekilde çözdüler parca sorununu bu konuda varsa bildiğin yardıma ihtiyacımız var teşekkür ederim

motosiklet net arkadaslıgı sezon geldı de gecıyorda ayaga kaldırmalıyım motoru

hep destek tam destek.

bılen ıyı bılır sezonunda motora bınememek ne demek...............:( :(

tt custom orda değil artık...yerine harley açıldı..

KAYALAR MOTOR
Sanayi Mahallesi Sultan Selim Cad.
No: 5/C 80650 4.Levent -Istanbul

Tel : 0212 264 57 98
0212 282 49 94
Fax : 0212 269 54 49

burdan fiyat alabilirsin bulunduğun yerdede taktırırsın geçmiş olsun

MALESEF BU ÇEVREDE PARÇAYI BULSAN BİLE ONU AYARLAYABİLECEK Bİ SERVİSİN OLDUĞUNU ZANNETMİYORUM AMA BENİM BAŞIMA GT 250 R DE GELDİ İSKENDERUN ADANA MERSİN DOLAŞAN MOTOR,OSMANİYE SERVİSİNDE HALLOLDU,PARÇA FİYATLARINI UNUTTUM AMA BAKAR Bİ ARA YAZARIM:cat:

arkadas customlarla işim yok ben ustama guvenıyorum yapacagından bana parca lazım

acil tarafından kazalı bıldıgınız motoru saglam varsa bıldıgınız bı yerde o da olabılır sorun deıl gt 250 lerde oluyor sanırsam tam net olmamakla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar