sana onların fiyatlarını değilde güzel bir servis öneriyim mecidiyeköyde tt custom choppers ın arka tarafında ST bayisi var oraya git orada hallederler... eğer bu söylediklerin olduysa muhtmelen egzantirik zinciri ve gergiside değişicektir...
arkadaslar ben kahramanmarasda oturmaktayım.27/04/10 21:00 ıtıbarı ıle ust kapak arızalandı.bırebır temas kurabılecegım servıslerden bılgı verırsenız sevınırım cunku parca sıparısı ıster ıstemes ıstanbul merkezlı olacak
inşallah tez zaman da çözülür bektaş hayırlısı ile
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:05 ----------
osmaniyeli kardeş ben mustafa abin gülüm sen sanayide değilmiydin parça konusunda yardımcı olabilecek birileri varsa bizi bilgilendir
bektaş bzim arkadaşımızdır sadece servisleri tavsiye edeceğine yardım edebilecek birileri varsa iyi düşün
abi sanayiden hyo parçası bulamam. olsa hemen bulur gönderirdim:rendeer:
sana onların fiyatlarını değilde güzel bir servis öneriyim mecidiyeköyde tt custom choppers ın arka tarafında ST bayisi var oraya git orada hallederler... eğer bu söylediklerin olduysa muhtmelen egzantirik zinciri ve gergiside değişicektir...
tt custom orda değil artık...yerine harley açıldı..