[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeşe iyi akşamlar dostlar,akşam bir sıkıntı olmazsa ordayım,

ofelya doğru söylüyor hemde 2 kere şart

Herkese hayırlı aksamlar.. Yarın akşam halısaha maçım var cok yorgun olmazsam gelmeyi planlıyorum özledim sizleri:rendeer:

iyi geceler diyeyim bari saatten haberim yok,teşekküre gerek yok gerçekler her zaman acıdır,

ekip okumayın,hade gidin yatın zabala erkenden uyanıverceniz gali ethemhan, fazerr+, yunus_34, celikgürsel+

aha bende yatar,iyi geceler motorize ekip iyiki varsınız

Gürselim, gaipten seslermi duyuyorsun artık :cyclopsan güven kim :silent: kim demiş bu ülkeye eğitim şart diye :silent::pr::pr::pr:

dostum biraz gündem ol gündemi takip et:)
sadece selam aleykümselam harici konularıda konuşup tartışmamızın daha verimli olacağını düşündüğümden imzayı biraz irdeleyelim dedim:bounce:

cahilliğin ortadan kalkması için tabiki.. gittikçe gerileyen ülkemizin kendine gelmesi için :wiinkk:

gerileyen ülkemiz daha kendine gelemez, bazı şeyler gerçekten tam zamanında yapılmalıdır, zamanı geçtimi tren kaçar, ve malesef bizde tren kaçmış durumda:pr:
hala insanlar trafikte solladı diye diğer sürücünün üzerine yürüyor:pr:,
hala yerlerimiz çöplükten farksız, ortak kullanım alanlarında temizliği öğrenemedik:pr:,
hala manavdan tezgahta güzel gördüğümüz meyveleri alıp eve geldiğimizde çürükler olduğunu, ve verdiğimiz paranın yarısını dahi haketmeyen ürün olduğunu atasına rahmet okuyarak görüyoruz:pr:,
insan olarak yaşamak zor zenaat ama en azından o yönde çabalayan toplum olmamızı diliyorum:pale:
bütün olumsuzluklara rağmen güzel ülkemi çok seviyorum:rendeer:
bütün öküzlüklerimize rağmen yapabileceklerimizin olduğuna inanıyorum:rendeer:

kusura bakma, yaşlılık işte :mrgreen:

hocam yeni makina seni 10 yaş gençleştirmiş diye düşünüyordum, şimdi çürütme düşüncemi:p :rendeer:

herkeşe iyi akşamlar dostlar,akşam bir sıkıntı olmazsa ordayım,

abi sanada iyi akşamlar, akşam bir sıkıntı var orada deyilim:) çalışıyorum:queen:

gezi resimlerine bakıyordum iyi geceler herkese :bounce::bounce:

aha bende yatar,iyi geceler motorize ekip iyiki varsınız

iyi geceler diyeyim bari saatten haberim yok,teşekküre gerek yok gerçekler her zaman acıdır,

ekip okumayın,hade gidin yatın zabala erkenden uyanıverceniz gali ethemhan, fazerr+, yunus_34, çanakgürsel+:p :cherry:

Iyı Geceler Canım Abıler Iyı Uykular :rendeer:

bravo arkadaşlar:) nerdeyse ekrandan yanaklarınızı uzatıp iyi geceler öpücüğü alacaksınız:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:51 ----------

demirgursel, fazerr+

yat artık yat, yaşlı adamsın bu saatte ne işin var int.de:queen:

Adana İl Temsilcisi
izlemedeyim,karboğazı gezi yazılarına yazacağımı yazdım yazdııım oku bak.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar