ÖNEMLİ UFAK BİR BİLGİ
arkadaşlar geçen gün siteyede yazdım bu konuyu bir motorun kayıtlarda kazası varsa bi sms ile plakadan öğrenilebiliyor HASAR 16XXX10(sorgulanacak plaka) gibi yazıp 5664 e gönderdiğinizde geri cevap geliyo.
Geçen gün çok temiz bir motor aldım ve bu gün yağ , yağ filitresi değiştirip , zincir bakımı yaptırdım . motorcu bi kontrol etti ve çok iyi durumda olduğunu söyledi , içinden çıkan yağıda helal ettim kendi motorunda kullanacak

(ilk sahibi 300 km önce koymuş motul marka yağ)
neyse biraz sohbet ettik , böyle temizini nerden buldun ya falan kaçadır vs. bende dedim aslında başka bi motorun niyetine girmiştim böyle böyle işte kazasını öğrenince vaz geçtim , sonra bu denk geldi işte , sahibi xxx otelin sahibi , motorda garajda duruyordu(aynı marka model bi motoru daha var oda satılık ve tertemiz) vs.
dedi o kazalı olan nerdendi peki dedim abi adliye binasının yan tarafında ufak bi dükkan , kız öğrenci yurdunun yanında . Haaa dedi hemen tanıdı tabi adamın secresini çıkarttı önüme

o dedi sürekli kazalı motor alır , sonra tamir eder satar , bak şu motora geçen gün telif verdi 200 tl ye alayım diye(scooter gibi bi motor) sigorta şirketi perte ayıracak motoru o alayım diyor düşün sen artık gerisini falan dedi(motor hakikaten perişan haldeydi) , o adamı bütün motor tamircileri bilirmiş bu tür işler yaptığını , az kalsın tongaya düşüyordum , bu tür konularda uyanık olmak lazım adam satabilmek için yalandıra ballandıra anlatıyordu hatta 200 tl de kapora güm oldu ama yapcak bişey yok.
birde şöyle bir olay var o motoru honda yetkili servisi duran kardeşlere götürdüğümde(100 mt uzaklıkta) neden kazalı olup olmadığına bakmadılar? satıcı adam ile servisdeki yetkililerin konuşması çok sıkı fıkıydı acaba bunlar ortakmı çalışıyor , çünki honda servisinin bana dediği cevap güzel motor bişeyi yok temiz kazasız...
bu yüzden honda servisi duran kardeşlere güvenimi yitirdim o yüzden özel servise gittim ve motorun bakımlarındada gitmeyi düşünmüyorum.
baya uzun yazdım kusura bakmayın
:farao::farao::farao:
ADLİYE SARAYININ YAN TARAFINDA , KIZ ÖĞRENCİ YURDUNUN ORADAKİ UFAK DÜKKANDA SATILAN MOTORLARIN ÇOĞU KAZALI DİKKAT EDİN ALIRKEN . BU ŞAHISIN SAHİBİNDEN.COM DADA BİR ÇOK İLANI VAR YEDEK PARÇADAN MOTORA VS.
.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:33 ----------
ufak mototrlarla uğrasmıyolar...onular için oto elektrikçisine git....illa k.sanayıde kı dıosan
köprüden sanayıye girince dümdüz devam et ilerde solda KOCAMAN motor
teşekkür ederim , ufak motor diyil , büyükte diyil :wiinkk: