arakdaşlar ben 240km\h hızı rahat bir şekilde gördüm. kendi gps aletimde sapma 8km\h civarında iki silindirli bir makinadan beklenmeyecek bir sürat bende ilk ölçüm yaptığımda şaşırmıştım.
ayrıca boşta ve vitesteyken ki ses suzukilerin v motorlarında da var ben karakteristik diye düşünüyorum sonuçta hepsini hyo yapıyor.
Merhabalar şu sıra hyosung markalı motora takmış durumdayım kafama koydum almayı düşünüyorum fakat bu motor hakkında pek bi bilgim yok sanıyorum sizde sivasdasınız bende sivaslıyım bu motor hakkında bana bılgı verebılırmısınız daha motor kullanmadım öncelık bı bılgımde yok sadece 4-5 yaşlarındayken babamın motorlarının yanında bı kac fotom var okadar babamda eskı bır motorcudur.yaşım 19 askere gıtmeden bı motor almak ıstıyorum önerınız ne olurdu acaba 650 comentmı yoksa 250 mi???
Arkadaşlar motorun Er6'dan teknik olarak biraz daha üstün olduğu söyleniyor. Benim sorum şu olacak. Motorun 0-100 hızlanması ne kadar sürüyor? bu süreç er6'dan iyi midir? Birde 20-25 bin km arası bir motor buldum (gt650 doğal olarak) 7000 civarı fiyatı var ne dersiniz uygun mudur?
Merhaba arkadaşlar,
Nakit ihtiyacım dolayısıyla GT650'imle vedalaşmak zorunda kalıcam.
Motosikletimin üzerinde Kappa cam ve yaptırmak isteseniz bile kolayca yaptıramıyacağınız çanta demiri bulunmakta. (ilanda yazdığı gibi çanta fiyata dahil değil) Çok titiz ve dikkatli bir kullanıcı olduğumu zaten bu konuyu takip edenler bilir. Motosikletimin herhangi bir kazası, düşmesi yok. Zaten sadece 6200 km de.
İlanım aşağıda:
http://www.sahibinden.com/sifir_ayarinda_hyosung_gt650_comet-31WQQaXQQ15764674WQQpXQQdisplayitem
Temiz Motor, Fiyatıda makul. GT 650 motorum olmasa dusunurdum![]()
slamdunk hayırlı olsun kardesim motoru alan arkadasta kazasız belasız kullanır inşallah gerci senin motorda benimde gözüm vardı ama kısmet bazı seyler ,senin ustanın yeri nerdeydi sormustum en son cevaplamamıştın ? şimdi motorunu sattın ya uzaklasırsın artık camiadanbi daha seni nerde bulupta sorucaz
)
kimse uğramaz mı buraya
Ben sana özelden mesaj attım arkadaşım bakmadın heralde.
Arkadaşlar bu sabah itibariyle mcyassin nickli Yasin arkadaşımıza motosikletimi sattım. Kendisine hayırlı olsun.
Bir süre acemiliğini atlatana kadar kendine hakim olmayı becerip gaza az asılırsa uzun süreler sorunsuz bineceğini düşünüyorum.
Bu arada Durhasan, benim usta bakımını yaptıktan sonra senin viteslerde de değişme oldu mu? Bendeki boşa geçme sorununun yok olması gibi.